BABO I JAZZ RAZVALILI NBA PRVAKE: / Utah uvjerljiv protiv Lakersa, Bogdanović među najboljima u velikoj pobjedi

Image
Foto: Profimedia

Inače, Kod Jazza je najbolji bio Rudy Gobert s 18 poena i devet skokova. LeBron je utakmicu završio s 19 poena

25.2.2021.
8:25
Profimedia
VOYO logo

Bojan Bogdanović i Utah Jazz srušili su sinoć u svom Salt Lake Cityju NBA prvake Los Angeles Lakerse, i to poprilično uvjerljivo 114:89. Lakersima je nedostajalo nekoliko igrača, a najviše se zasigurno osjetio izostanak Anthonyja Davisa, bez kojeg LeBron nije mogao sam nadigrati odličnu momčad Utaha.

Najbolji hrvatski košarkaš bio je odličan i vrlo učinkovit protiv Lakersa, pogotovo iza linije za tri poena. Utakmicu je završio s 15 poena, dok je za tricu pogodio pet od osam pokušaja u 26 minuta koje je proveo na parketu. Babo je svom učinku dodao dvije asistencije dva skoka i dvije ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Kod Jazza je najbolji bio Rudy Gobert s 18 poena i devet skokova. LeBron je utakmicu završio s 19 poena. Utah je ovom pobjedom potvrdila dominaciju na Zapadu, uvjerljivo su prvi sa skorom 26-6, dok su drugi Clippersi s omjerom 23-10. Sažetak ove utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić i Šamanić skromni

Dario Šarić dobio je 15 minuta na parketu u porazu Phoenix Sunsa od Charlotte Hornetsa 124:121. Šarić je utakmicu završio sa šest poena, četiri skoka, dvije asistencije i tri ukradene lopte. Kod Hornetsa je sjajan bio Malik Monk s 29 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Bila je ovo posebna večer za hrvatskog košarkaša Luku Šamanića koji je prvi put u karijeri nastupio u prvom sastavu za San Antonio Spurse. Za gotovo 19 minuta na parketu ubacio je četiri poena te uhvatio četiri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Spursi se nisu u ovoj utakmici baš najbolje proveli. Oklahoma City odnio je pobjedu, i to kakvu. Luguentz Dort pogodio je tricu sa zvukom sirene kako bi svojoj momčadi osigurao pobjedu 102:99. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Indiana Pacers - Golden State Warriors 107:111 Atlanta Hawks - Boston Celtics 127:112 Cleveland Cavaliers - Houston Rockets 112:96 Miami Heat - Toronto Raptors 116:108 Chicago Bulls - Minnesota Timberwolves 133:126 (produžeci) New Orleans Pelicans - Detroit Pistons 128:118 Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs 102:99 (Luka Šamanić je igrao 19 minuta za San Antonio, zabio je četiri koša i upisao četiri skoka) Phoenix Suns - Charlotte Hornets 121:124 (Dario Šarić je igrao 16 minuta za Phoenix, zabio je šest koševa i upisao četiri skoka, dvije asistencije i tri ukradene lopte) Utah Jazz - Los Angeles Lakers 114:89 (Bojan Bogdanović je igrao 26 minuta za Utah, zabio je 15 koševa i upisao dvije asistencije, dva skoka i dvije ukradene lopte)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo