ATOMSKI ŠARIĆ ŠKOLOVAO IGRAČA IZ PETORKE NETSA: / Uništio ga je i pokazao svoju moć pod košem; 'Nije nasjeo na lažnjak'

Image
Foto: Screenshot/Profimedia

Šarić odigrao odličnu rolu za Sunse

11.11.2019.
6:49
Screenshot/Profimedia
VOYO logo

Samo su dva hrvatska košarkaša u noći s nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu izašli na NBA parket. Iznenađenje dosadašnjeg dijela NBA lige Phoenix Sunsi u svojoj su dvorani pobijedili Brooklyn Netse rezultatom 112:138.

Image
JESTE LI PRIMJETILI ŠTO JE BOGDANOVIĆEV SUIGRAČ RADIO ZA VRIJEME POBJEDNIČKOG ŠUTA? /

Ovaj detalj promaknuo je mnogima

Image
JESTE LI PRIMJETILI ŠTO JE BOGDANOVIĆEV SUIGRAČ RADIO ZA VRIJEME POBJEDNIČKOG ŠUTA? /

Ovaj detalj promaknuo je mnogima

Iz igre je Dario šutirao 3-8

Jedan od naših najboljih igrača Dario Šarić u dresu Sunsa startao je u petorci i ukupno odigrao 25:57 minuta i za to vrijeme ubacio 12 poena uz 4 skoka i 3 dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz igre je šutirao 3-8, za tricu 2-5, a slobodna 4-4. Sunsi su prednost izgradili u trećoj četvrtini. Upravo je Šarić pogodio tricu 6:32 prije završetka spomenute dionice za 85:59, a priča je završila tricom Bookera 2.06 prije kraja iste dionice, za rezultat 102:73. To jako dobro govori koliko su Sunsi bili napadački dominantni u ovoj utakmici "bez obrana"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Učinkovit je u obrani tijekom dosadašnjeg dijela sezone'

Također, Suns Video Breakdown ističe kako svi dobro znamo kako je Dario Šarić učinkovit u obrani tijekom dosadašnjeg dijela sezone. U svojoj objavi objašnjava kako je Šarić dobro stoji u obrani ispred Tauerana Princea u drugoj četvrtini prilikom rezultata 54:48 za Pheonix i pritišće ga. Nije nasjeo na lažnjak i natjerao je svog suparnika u bezizlaznu situaciju... To možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rubio pokazao da zna i zabiti, a ne samo asistirati'

Devin Booker bio je najzaslužniji za pobjedu Pxoenixa. Bek je ubacio 27 poena uz 9 asistencija i 2 skoka. Uz njega, odličan je bio i Ricky Rubio, iskusni španjolski playmaker koji je ubacio 22 koša. Što se tiče momčadi Netsa, u njoj nitko nije išao iznad 20 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji je bio igrač s klupe Spencer Dinwiddie koji je ubacio 18 poena uz 6 dodavanja i 3 skoka. Jedna od najvećih zvijezda momčadi Kyrie Irving imala je skromnu noć sa 15 poena uz 5 asistencija. Ugledni američki NBA Yahoo piše kako je Ricky Rubio sjajan asistent s 8.1 dodavanja po susret, ali je ovog puta pokazao da zna zabiti...

Devin Booker šutirao je 10 od 14 iz igre i postigao ​​4 od 5 trica. Kelly Oubre Jr. dodao je 18 pena, novajlija Cameron Johnson imao je dobru noć s 15 poena i 6 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunsi su imali 54 posto šuta iz igre kroz tri četvrtine, pogodivši 16 od 34 na 3-pointa, i kontrolirali su rezultat u posljednjem razdoblju. Pobijedili su četvrti put u pet utakmica i prekinuli su Netsovu pobjedničku seriju, ističu Amerikanci u svojim izještajima. Phoenix je vodio i s 20 poena tijekom susreta u jednom trenutku. Što se sve događalo u ovoj utakmici možete pogledati OVDJE u skraćenom pregledu.

Fantastična utakmica u Portlandu

Fantastična utakmica odigrana je u Portlandu. Domaći Blazersi prekinuli su negativni niz od 4 poraza pobjedom u produžetku nad Atlanta Hawksima 124:113. Prva zvijezda momčadi Blazersa, All Star branič Damian Lillard zabio je 30 poena. Kent Bazemore pogodio je tricu na otvaranju produžetka, pogurnuvši Blazerse do njihove prve pobjede kod kuće ove sezone....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trae Young imao je 35 poena i 10 asistencija za Atlantu, koja je izgubila tri posljednje utakmice i šest od svojih posljednjih sedam, stoji u izvještaju NBA Yahoo-a. Parker je za Atlantu završio s brojkama od 27 poena i 11 skokova. Mario Hezonja startao je u petorci Blazersa i za 23.37 ubacio svega 3 poena uz 2 skoka i 3 dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se sve događalo u Portlandu možete vidjeti OVDJE u skraćenom pregledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo