Mišljenje reprezentativca / 'Anzulović na klupi reprezentacije isto je kao da ja dođem u Lakerse i odmah upadnem u petorku'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dražen Anzulović u utorak bi trebao postati bivši

24.2.2019.
11:45
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Dok se zbraja šteta koja je nastala i nastat će u hrvatskoj košarci neodlaskom na Svjetsko prvenstvo, prilično je jasno da će Dražen Anzulović postati bivši.

Hrvatski košarkaški savez trebao bi mu se zahvaliti u utorak i krenuti u potragu za novim izbornikom koji će povesti reprezentaciju u kvalifikacije za Eurobasket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HKS, Ivica Skelin, Anzulović potpisali su pravu katastrofu hrvatske košarke koja se možda mogla izbjeći da su izbornici u svojim mandatima uistinu i zvali najbolje hrvatske igrače dostupne u tom trenutku. Ili da je HKS bio mudriji u postavljanju izbornika.

Jedan neimenovani reprezentativac koji se nije našao na posljednjem popisu, a itekako je mogao pomoći slikovito je objasnio Anzulovićeve kvalitete potrebne za vođenje devete reprezentacije svijeta po FIBA-inu renkingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Anzulović na klupi hrvatske reprezentacije isto je kao da ja dođem u Lakerse i odmah upadnem u petorku", rekao je, a prenio SN.

Tu će klupu sada napustiti, a da u HKS-u mogu vratiti vrijeme, vjerojatno bi mu je ne bi povjerili. Valjda je tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo