NBA liga / Ante Žižić najbolji u porazu Clevelanda, Warriorsi s povratnikom Cousinsom uzeli prvu 'žrtvu'

Image
Foto: AP Images

Cousins je odlično iskoristio svojih 15 minuta na parketu da bi zabio 14 poena te dodao šest skokova i tri asistencije

19.1.2019.
8:30
AP Images
VOYO logo

Hrvatsaki košarkaš u dresu Cleveland CavaliersaAnte Žižić upisao je vrlo dobar nastup za vrlo lošu momčad. U porazu od Utah Jazza u Salt Lake Cityju Cleveland je upisao svoj 37. poraz ove sezone (uz samo devet pobjeda).

Ante je dobio priliku od prve minute i nije razočarao. Zabio je 15 poena uz deset skokova, a upisao je i jednu blokadu uz gotovo 60 posto uspješnosti šuta. Krvnik njegove momčadi bio je sjajni mladi bek Donovan MItchell koji je zabio 24 poena, najviše od svih igrača na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ako su se NBA momčadi bojali superjakih prvaka Golden State Warriorsa, kako će tek reagirati sad kad se u njihovim redovim prvi put ove sezone pojavio novopridošli DeMarcus Cousins. Prva žrtva ovih monstruoznih Warriorsa koji sad u prvoj petorci imaju pet All-Star igrača bili su Los Angeles Clippersi koje su svladali rezultatom 112:94.

Cousins je odlično iskoristio svojih 15 minuta na parketu da bi zabio 14 poena te dodao šest skokova i tri asistencije. Ukrao je i blokirao po jednu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Cousinsa i Žižića, Dario Šarić i njegovi Minnesota Timberwolvesi nisu se proslavili. San Antonio Spursi uzeli su im pobjedu u Minneapolisu. Teksašani su pobijedili 116:113, a Dario je ubacio samo dva poena uz sedam skokova za 28 minuta na parketu.

U napetoj završnici imali su šut za izjednačenje, no obrana Spursa natjerala je Derricka Rosea na tešku tricu koja nije pronašla metu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA rezultati:

Boston Celtics - Memphis Grizzlies 112:116
Detroit Pistons - Miami Heat 98:93
Orlando Magic - Brooklyn Nets 115:117
Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs 113:116
Utah Jazz - Clevelan Cavaliers 115:99
Los Angeles Clippers - Golden State Warriors 94:112
Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans 128:112. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo