kad ga nitko neće... / Konkurencija Mandži: Torres od siječnja ponovno u Atleticu

Image
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL

Fernando 'El nino' Torres vraća se kući. Španjolski napadač nakon neuspješnih se nekoliko sezona u Chelseju i posudbe u Milanu odlučio vratiti ondje gdje je i izgradio karijeru - u Atletico Madrid.

25.12.2014.
14:08
John Walton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Španjolski centarfor Fernando 'El Nino' Torres vraća se u Atletico Madrid i od nastavka ove sezone predstavljat će opasnu konkurenciju našem napadaču Mariju Mandžukiću, piše 24 sata.

Nekada ubojiti Torres 2011. godine je, reći će mnogi, učinio najveću pogrešku u karijeri i u transferu vrijednom 50 milijuna eura dres Liverpoola zamijenio onim Chelseja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torres ondje nikad nije pronašao ni približno ubojitu formu kakvu je prezentirao u dresu 'Redsa', iako je u tom razdoblju uspio podići trofej Lige prvaka, a zatim i Europske lige. Nakon tri godine provedene u 'Bluesima', promijenio je sredinu potpisavši dvogodišnju posudbu s Milanom. Ipak, ni u 'Rossonerima' se Torres nije snašao najbolje, jedan pogodak u deset utakmica statistika je koja nikoga nije oduševila.

Ipak, Torres će se ovog siječnja vratiti u Atletico Madrid, klub u kojem je izgradio karijeru, zbog čega je pristao i na smanjenje plaće. Posao je to u sklopu kojeg će se u zamjenu za Torresa u Milan uputiti Alessio Cerci, koji je tek ovog ljeta stigao na Calderon, no čelnici kluba ostali su razočarani njegovim učinkom nakon prvog dijela sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti situaciju u napadu momčadi Diega Simeonea, koji je protekli tjedan nahvalio Mandžukićeve sposobnosti, kazavši kako se sjajno uklopio u ekipu i nadomjestio Diega Costu. Mandžukić je od svog dolaska u Atletico postigao 14 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo