SVJEDOČIO SMRTI SUIGRAČA / Knežević za RTL: Još sam u šoku zbog ove tragedije

Hrvatski nogometaš Dario Knežević na travnjaku u Pescari svjedočio je smrti svog suigrača Piermarija Morosinija, a za RTL je priznao kako je još uvijek u šoku zbog ove nezapamćene tragedije.

15.4.2012.
16:16
VOYO logo

Talijanski nogometaš PiermarioMorosini koji je nastupao u dresu Livorna preminuo je od posljedica srčanog udara tijekom susreta druge talijanske lige protiv Pescare, a njegov suigrač, hrvatski igrač DarioKnežević komentirao je za RTL ovu nezapamćenu tragediju.

"Ova tragedija je stvarno bila šok za sve nas. Prečesto čujem da se ovakve stvari događaju, ali jedna stvar je čuti to na televiziji, a druga to doživjeti. Mislim da će mi te slike ostati u glavi do kraja života", izjavio je Knežević.

"Kada se srušio na terenu, svi su ostali u šoku i nevjerici, no liječnici su odmah izašli na teren iako se vidjelo na njemu da je stanje ozbiljno".

"Kako smo kasnije doznali, Morosini nije ni na putu prema bolnici, u vozilu hitne pomoć, davao znakove života, što znači da je već na stadionu bio mrtav", dodao je.

"Nikad se nije žalio na bolove. Kasnije smo pričali s doktorima koji su nam rekli da se takve stvari znaju dogoditi te se često preventivnim pregledima ne mogu naslutiti ovako tragični završeci".

"Niti njegova životna priča nije bila laka. Roditelji su mu umrli od infarkta, brat mu se ubio, a i sestra mu je bolesna. No, unatoč obiteljskoj tragediji, na njemu se to nikad nije dalo primijetiti. Bio je miran, ali uvijek nasmiješen", povjerio se Knežević.

Više poslušajte u prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike