ZVIJEZDA UFC-a NEMA POVJERENJA U MIOČIĆA: / 'Cormier će mu napravit isto što i Volkanu'

Image
Foto: Screenshot

Sa zanimanjem se prate reakcije na sljedeću borbu Miočića i Cormiera

1.2.2018.
21:42
Screenshot
VOYO logo

Borac poluteške kategorije Jimi Manuwa smatra kako će najjači čovjek među poluteškašima Daniel Cormier pobijediti u najavljenoj borbi protiv hrvatsko-američkog borca i prvaka teške Stipe Miočića.

STIPE MIOČIĆ SAZNAO SUPARNIKA ZA OBRANU NASLOVA: UFC je potvrdio, ovo će se dogoditi po prvi put u povijesti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manuwa je jedan od najboljih UFC boraca u svojoj kategoriji, bio je blizu borbe za titulu, ali na UFC-u 214 poražen je od Volkana Oezdemira. Baš je Oezdemir poražen od sljedećeg Miočićevog protivnika na UFC-u 220. Cormier sada odlazi u tešku kategoriju i bori se za veliki naslov.

"Napravit će mu isto što i Volkanu"

MIOČIĆEV IZAZIVAČ: On će pokušati ono što Overeem, Dos Santos i Ngannou nisu uspjeli, ali on ima drugačiji pristup situaciji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim kako će pobijediti Stipu. Vjerujem da će mu napraviti isto što je i Volkanu. Srušiti ga i tada je gotovo. Želim mu sve najbolje u toj borbi, no to nije dobro za našu diviziju gdje već sada postoji zbrka. Mislim kako se ipak trebao boriti protiv Alexa za titulu, no on je bio ozlijeđen. Ali, sada je gotovo spreman”, rekao je Manuwa za SunSport.

Stipe Miočić je nedavno po treći put obranio naslov UFC-ovog prvaka teškaškog prvaka. Četvrtu obranu naslova Miočić ima 7. srpnja ove godine protiv Cormiera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo