ŽELJKO MAVROVIĆ PRIZNAO: / 'Prehrana me koštala poraza protiv Lewisa. Hrgović? Ima snažnu desnicu, ali i ove nedostatke'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Mavroviću se tek neke stvari jasnije

18.4.2018.
17:32
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski boksač Željko Mavrović prisjetio se slavnog meča sa Lennoxom Lewisom iz 1998. godine. Popularna "Šaka sa srednjaka" danas je direktor svih reprezentacija u Hrvatskom boksačkom savezu.

ZAGREB DOBIO SUPERMODERNI BOKSAČKI CENTAR: Legendarni Mavrović i Hrgović otvaranje nisu mogli propustiti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas s golemim iskustvom mogu reći da nije moguće biti svjetski prvak s makrobiotičkom prehranom. Treba ti cjelovita prehrana i to je bitno. Vrhunski sport je ''raubanje'", rekao je na Večernjakovoj televiziji pa dodao: "Prehrana je u mojem meču s Lennoxom Lewisom odigrala ulogu, mogu reći da mi je otupila oštricu."

Pohvalio Filipa Hrgovića

Između ostalog, Mavrović je u razgovoru nahvalio mlade hrvatske boksačke nade, pohvalio novi zagrebački boksački centar, a dao i svoje mišljenje o najboljem hrvatskom boksaču Filipu Hrgoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova desnica je sjajna i toliko snažna da može ugroziti svakog boksača na planetu. Međutim, on još uvijek ima neke nedostatke koje bi jači protivnici mogli iskoristiti. Posebno se tu misli na neke elemente u obrani i vođenju meča, a vjerujem da će njegov tim, koji je jako dobar, u sljedećim mjesecima poraditi na tome", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike