ZASTRAŠUJUĆE: / Spektakularno ga nokautirao i nanio mu po život opasne ozljede

Image
Foto: Screenshot: You Tube

MMA borac Michael Page ovoga je vikenda spektakularno nokautirao Evangelistu Santosa na Bellatoru 158 i nanio teške i po život opasne ozljede bivšem suprugu MMA borkinje Cristiane 'Cyborg' Justino.

18.7.2016.
9:13
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Još se priča o letećem koljenu Michaela Pagea, a pogotovo o ozljedi glave koju je zadobio Brazilac. Naime, Santos je doživio tešku frakturu lubanje te je trenutačno u bolnici u Londonu. Za sada ga nisu odlučili operirati, ali do operacije može doći ako mozak bude nastavio oticati. I toga se svi boje. Bivša supruga Santosa Cristiane "Cyborg" Justino javila se putem Instagrama i objasnila zdravstveno stanje svoga bivšeg supruga.

Još ga nisu operirali

"Molite za mojeg muža. Svi ste vjerojatno gledali borbu. On je sad u Londonu u bolnici i još se ne zna kad će moći letjeti i vratiti se kući. Još uvijek ga nisu operirali i liječnici su zabrinuti za njegovo oticanje mozga. Hvala ti Bože što si ga čuvao", napisala je na društvenim mrežama Cristiane "Cyborg" Justine i pozvala sve navijače da mu pomognu i mole za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOKAUT KOJI SE PAMTI: Ušao u kavez i demolirao MMA legendu koja je nakon tog poraza potpuno potonula

Organizacija slobodne borbe Bellator pokrit će troškove bolničkog liječenja, no ‘Cyborg’ Santos će za sada jedno vrijeme biti izvan pogona i neće moći ništa raditi. Zbog toga je pokrenuto prikupljanje novaca za njegov oporavak. O kakvoj je ozljedi riječ može se vidjeti i na rendgenskoj snimci koja se pojavila na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo