ZABRANJENI VIDEO KOJI JE, DO TRENUTKA UKLANJANJA, BIO APSOLUTNI HIT: / Komentator pobjesnio usred TV prijenosa

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Pojavio se zabranjeni video za koji se na društvenim mrežama navodi kako je prije bio odmah uklonjen po objavljivanju

3.12.2018.
18:09
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavio se zabranjeni video za koji se na društvenim mrežama navodi kako je odmah bio uklonjen čim se prvi put pojavio na internetu. Nadalje, spominje se i kako je, prije uklanjanja, za kratko vrijeme skupio više od 2000 pregleda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videu se može vidjeti kako ESPN-ov komentator subotnjeg spektakularnog boksačkog meča između Deontay Wildera i Tysona Furyja oštro kritizira viđeno u Staples Centeru.

'Ovo što smo vidjeli napravila je hrpa kukavica'

"Dosta mi je više ovog. Gledam isto smeće već godinama u boksu. Ovaj posao radim već 40 godina i sad u ovim godinama nemam gdje. No, da imam, odmah bi se pokupio odavde. Dosta mi je gledati borce kako stavljaju na kocku sve što imaju, uđu u ring, izađu iz njega doslovno s fizičkim oštećenjima i onda doživiš ovako nešto. Ovo što smo vidjeli napravila je hrpa kukavica koja nikad u životu nije primila udarac. Dosta mi je, stvarno mi je dosta", urlao je komentator. Na priloženoj snimci nije jasno što točno komentator kritizira, ali to radi na krajnje neuobičajen način, odnosno jasno se vidi kako je izgubio živce...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neriješen ishod, iako...

U meču u Los Angelesu, u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu, Deontay Wilder i Tyson Fury boksali su za naslov teškaškog prvaka prema uglednoj WBC verziji. Meč je završio neodlučenim ishodom, a Wilder je tijekom borbe dva puta slao na pod britanskog boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fury je dominirao 10 rundi, no Wilder ga je dva puta rušio što je Furyja vjerojatno koštalo pobjede. Prvi je put u devetoj rundi, a potom i u posljednjoj 12. rundi. Kanadski sudac Robert Tapper bio je za Furyja (114-110), Amerikanac Alejandro Rochin je dao prednost Wilderu (115-111), dok se Britanac Phil Edwards odlučio za neriješen ishod (113-113).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BEZ POBJEDNIKA U BORBI GODINE: /

Fury i Wilder pružili meč za pamćenje i oduševili gledatelje

Image
BEZ POBJEDNIKA U BORBI GODINE: /

Fury i Wilder pružili meč za pamćenje i oduševili gledatelje

Repovi oko sudačkih odluka

Nakon neodlučenog meča između Wildera i Furyja pojavili su se repovi oko sudačkih odluka. ‘Brončani bombarder’ je do borbe s Tysonom Furyjem imao 39 nokauta iz 40 susreta, a ‘Kralj Cigana’ je u noći sa subote na nedjelju postao tek drugi čovjek koji je s njim dogurao do odluke sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bermane Stiverne je bio prvi, ali je Wilder u njihovom revanšu unutar samo jedne runde uspio završiti kanadskog teškaša. Tako da je zapravo Fury trenutno jedini borac koji nije izgubio i koji je preživio bombe 33-godišnjeg Amerikanca. BBC je objavio fotografiju papira sa sudačkim ocjenama, a oni, recimo to tako, nisu baš uobičajene. Ocjene suca Alejandra Rochina dosta se razlikuju od onih koje su dali ostala dva suca. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo