pratite uživo na rtl-u i vijesti.hr / Wilder uoči spektakla: 'Ovo je moja najvažnija borba, no borio sam se i s puno opakijima od Furyja'

Izravan prijenos iz Los Angelesa RTL vam donosi ove noći od 3 sata i 30 minuta

1.12.2018.
18:47
VOYO logo

Punih 20 kilograma. Toliko je Tyson Fury teži od Dontayea Wildera uoči večerašnje borbe u Los Angelesu.

Vaganje je bilo održano na otvorenom ispred Staples Centra, a čini da je više nervoze pokazao Wilder koji se na pozornici pojavio s crnom maskom. Vaga je pod Furyem pokazala 116,4 kilograma, dok je Amerikanac imao 96,3. Novi obračun ponovno su spriječili zaštitari, a Wilder je uoči borbe poručio kako mu Fury posve sigurno nije najteži suparnik u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je zasigurno moja najvažnija, ali ne i najteža borba. Borio sam se s puno opakijim borcima od njega. Moj posljednja borba je bila znatno teža od ove. Za mene je ovo još samo jedan korak prema onome gdje želim doći. Kao što sam rekao, bit će samo jedan šampion, samo jedno lice, jedno ime. A to je Deontay Wilder", rekao je sam Wilder prije dugo isčekivanog meča.

Izravan prijenos iz Los Angelesa RTL vam donosi ove noći od 3 sata i 30 minuta uz komentarota Antonija Vuksanovića i stručnog sukomentatora Marija Preskara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo