WILDER GOSTOVAO KOD ROGANA I OBJASNIO FURYJEV NOKDAUN: / Presudilo je, kaže, njegovo romsko podrijetlo

Image
Foto: Screenshot

Wilder je gostovao u najpopularnijem podcastu na svijetu i otkrio dosad nepoznate detalje meča s Furyjem

12.12.2018.
10:21
Screenshot
VOYO logo

I dalje svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji prema WBC verziji, Deonatay Wilder, je gostovao u ponedjeljak u najpopularnijem podcastu na svijetu – onom slavnog UFC komentatora Joea Rogana.

Rogan nije želio propustiti priliku da ugosti Wildera nakon što je ovaj odradio spektakularan meč protiv Tysona Furyja u Los Angelesu prije desetak dana. Na koncu je dvoboj kontroverzno završio “Drawom”, što nam je omogućilo da isti dvojac gledamo ponovno u revanšu koji je već naložio WBC, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak iz nokdauna

Wilder i Rogan su razgovarali o kontroverznoj odluci, o nokdaunu nakon kojeg se Britanac čudesno ponovno dignuo na noge, o tome je li sudac presporo brojao ili nije… Wilder smatra da je Fury zbog svog romskog porijekla ima posebne “voodoo” moći za koje misli da su možda kumovale njegovom čudesnom oporavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac je otkrio i kako je na sam dan meča imao 94.5 kilograma što je “cruiserweight” kilaža, a govorio je i o mnogim drugim zanimljivim temama u razgovoru koji je trajao nešto manje od 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo