WERDUM NAPRAVIO KAOS: / Udario u glavu najvećeg brbljavca UFC-a! 'Ti si je*eni klaun, pe*er, kuja. Je*eš Brazil'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena, veliki Fabricio Werdum, ponovno je ušao u sukob s borcem iz niže kategorije.

16.11.2017.
13:11
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Borilački portal Fight Site prenosi kako se ovog puta radi o velterašu i najvećem brbljavcu UFC-a u posljednje vrijeme Colbyju Covingtonu, a incident se dogodio u Australiji. Snimka sukoba objavljena je na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BORAC IZ ŠPANSKOG POTPISAO ZA UGLEDNU PROMOCIJU: Pogledajte krvavi rat u kavezu idućeg protivnika Luke Jelčića

Brazilac je naletio na Covingtona na ulici, ispred službenog hotela, najprije je krenuo verbalni sukob, a zatim je Werdum navodno Covingtona udario šakom u lice.

“Fabricio Werdum, ti si je*eni klaun. Prljav si. Što hoćeš ti? Upravo si me udario u lice, hoćeš me ponovno udariti, kujo? Misliš da si snažan? Ti si jebeni pe*er, kujo. Vidimo se uskoro! Star si, propao si, sr*nje si”, vikao je Convigton prema Werdumu kojeg smiruje očito neki zaposlenik hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko trenutaka kasnije Covington u kameru govori:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Je*eš Brazil, jebeš Fabricija Werduma, ta mala kuja. Je*eš Brazil. To je hrpa prljavih životinja. I onda se pitaju zašto se o njima tako priča. Jer su hrpa životinja. Udario me u lice.”

U razgovoru za MMAFighting Werdum nije demantirao incident, no zanijekao je udaranje suborca iz velter kategorije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj lik je jako bahat. Išao sam zajedno sa svojim trenerom Rafaelom Cordeirom kako bih se ošišao i obrijao. Bili smo u hotelskom predvorju i nikada prije nisam vidio tog tipa. Kada sam prošao pored njega, pogledao me i rekao da sam ‘prljavi Brazilac’. Pogledao sam ga i rekao sam mu ‘hej’. Udario sam po njegovu telefonu i upitao ga ‘što si rekao?’ Udario me u nogu, uspio sam se obraniti, neki su ljudi uskočili između nas i to je bilo to. Ali on me udario, nije normalan. Mogao me ozlijediti”, iznosi svoju stranu priče Werdum.

Vrijedi spomenuti kako se ovaj vikend u australskom Sydneyu održava UFC Fight Night priredba koju predvode upravo Werdum i Tybura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo