VRAĆA SE VELIKI VLADIMIR KLIČKO? / Ponudu za borbu vrijednu 70 milijuna eura prokomentirao i njegov brat Vitalij

Image
Foto: AFP

Kličko je prije četiri dana proslavio 43. rođendan

29.3.2019.
14:26
AFP
VOYO logo

Krajem prošle godine njemački mediji pisali su o mogućem povratku Vladimira Klička u ring. Legendarni ukrajinski boksač, jedan od najboljih teškaša svih vremena, tih je dana zamoljen da prokomentira glasine.

"Moralo bi to biti nešto izvanserijski, nešto nevjerojatno", kazao je tada nakon čega se citiralo i njegova promotora Eddieja Hearna koji je izjavio da smatra kako je Kličko poslao aktualnom prvaku Anthonyju Joshui tekstualnu poruku i rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim se vratiti, osjećam da mogu pobijediti svakoga u diviziji."

Bogatstvo za povratak

The Sun sad navodi da je Ukrajincu ponuđeno 60 milijuna funti (oko 70 milijuna eura/oko 520 milijuna kuna) od jednog servisa koji nudi streaming videa da se vrati među konopce, odnosno izađe iz mirovine u kojoj je nešto kraće od dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kličko je prije četiri dana proslavio 43. rođendan. U profesionalnoj karijeri kroz koju je stekao slavu i prepoznatljivost kao jedan od najboljih teškaša svih vremena ostvario je omjer od 64 pobjede i pet poraza. Posljednja borba u kojoj je nastupio bila je ona iz travnja 2017. protiv Joshue i to godinu i pol nakon poraza od Tysona Furyja kojem je predao naslove po verzijama WBA (Super), IBF, WBO, IBO… Pao je protiv Joshue u jedanaestoj rundi meča u kojem je u jednom trenutku izgledao kao borac koji će iz njega izaći s pojasevima.

Image
Foto: AFP

Vladimir Kličko i Anthony Joshua

Vitalij mu je podrška

Prema nekim navodima nikad poraženi i deset godina mlađi Deontay Wilder spominje se kao njegov mogući protivnik. Riječ je o vlasniku WBC-ova pojasa prvaka teške kategorije koji smatra da Kličko u ovom trenutku i ne bi imao šanse protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li do Kličkova povratka u ring doći ili ne teško je reći, a na tu temu je za komentar zatražen i njegov brat Vitalij i sam nekoć svjetski prvak teške kategorije po WBC-u, danas gradonačelnik Kijeva.

"Želi li se patiti, moju podršku ima", prenosi Bild riječi starijeg brata-prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike