[VIDEO] ZABORAVITE NA MCGREGORA, OVAJ DEČKO ĆE BITI HIT: / Trener koji je stvorio Conora uvjerava - 'Pazite se njega, opasan je'

Image

Veoma je impresivna borba bila njegova debitantska prošle godine u rujnu kada je muay thai potezom razbio protivnika

23.12.2020.
11:24
VOYO logo

Većini ljubitelja MMA-a ime Illais Bulaid neće značiti previše, a onima koji prate kickboks mogli bi biti nešto poznatije, ali MMA trener John Kavanagh tvrdi kako će za ovog dečka uskoro saznati cijeli svijet te da će Bulaid biti jedan od najjačih.

Inače, Kavanagh je trener koji je stvorio Conora McGregora, bivšeg dvostrukog prvaka pri UFC-u, a trener sada tvrdi kako ima novu zvijezdu koja je spremna pokoriti MMA svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pazite na njega u 2021. Opasan je", napisao je Kavanagh na Twitteru i time zagolicao maštu poklonika ovog sporta. Do sada je Bulaid skupio 25 pobjeda i šest poraza u kickboksu, ali u MMA-u pod kapom Bellatora upisao je dvije pobjede u dva meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veoma je impresivna borba bila njegova debitantska prošle godine u rujnu kada je muay thai potezom razbio protivnika. Pogodio ga je koljenom u glavu iz klinča i poslao ga na spavanje. U drugom je meču slavio jednoglasnom odlukom sudaca, ali kroz cijeli je meč uvjerljivo dominirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike