[VIDEO] POGLEDAJTE KAKO JE BABIĆ RAZBIO BRITANCA: / Nakon bombardiranja sjevnuo je ubojiti desni kroše i Little je pao

Image

Prvo ga je bombardirao udarcima u glavu i tijelo, a onda je desni kroše odsjeo na njegovom licu i Britanac je pao

21.11.2020.
22:43
VOYO logo

Hrvatski boksač Alen Babić nastavio je svoj uspješni boksački put i upisao je veliku pobjedu protiv Britanca Toma Littlea. Babić je slavio nokautom u trećoj rundi nakon što je dominirao prve dvije runde i pošteno isprebijao Britanca. Babiću je ovo šesta pobjeda u karijeri i sve je dobio nokautom.

Babić je divljački odradio prvu rundu. Britanac je jedva preživio silovite nalete, primio je dosta udaraca u glavu, ali je ostao na nogama. Babić je kako je i najavio krenuo po nokaut u prvoj rundi, ali ipak se malo načekao. U drugoj je rundi nastavio u istom ritmu. Devastirao je Britanca udarcima u glavu i tijelo, ali ovaj je sve upijao. Bila je to vrlo riskantna taktika jer Little je vrlo malo uspio uzvratiti i već se bio jako uzdihao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj rundi Babić je nastavio s uraganom i vrlo brzo je prvi put rušio Littlea. Sudac mu je brojao, ali ovaj se pridigao i nastavio s borbom. Nakon toga Babić je nastavio u svom ritmu i Little je počeo primati sve teže udarce, a više nije niti uzvraćao. Uslijedio je brutalan nokaut. Prvo ga je bombardirao udarcima u glavu i tijelo, a onda je desni kroše odsjeo na njegovom licu i Britanac je pao, a sudac je prekinuo meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu borbu pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo