[VIDEO] MIOČIĆU SE LOŠE PIŠE PROTIV MOĆNOG KAMERUNCA: / Tajno oružje kojim je svladao Cormiera, na Ngannoua neće djelovati

Image
Foto: AFP

Ngannou već sigurno godinu dana zaziva meč s Miočićem i očito je željan osvete

31.1.2021.
14:59
AFP
VOYO logo

Američki borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, branit će pojas teške kategorije UFC-a 27. ožujka ove godine i to protiv starog znanca, Kamerunca, Francisa Ngannoua. Miočić ga je prije tri godine već svladao i to odlukom sudaca u meču u kojem je ipak bio znatno bolji, ali od tada se štošta promijenilo kod obaju boraca.

Miočić je u međuvremenu odradio tri vrlo teška meča s Danielom Cormierom, gubio je pojas, zatim ga spektakularno vratio i potom obranio prošle godine, a od tada se nije borio. Ngannou je pak puno napredovao, doživio je još jedan poraz nakon Miočića, ali od tada do sad je nanizao samo pobjede i otprilike je dva puta opasniji nego što je bio onda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ngannou već sigurno godinu dana zaziva meč s Miočićem i očito je željan osvete, a usput se Kamerunac doista priprema na baš sve moguće scenarije. U posljednjoj objavi na Instagramu Ngannou je pokazao svima koliko je njegovo tijelo spremno, odnosno, koliko je otporno na udarce. Dao je borcima iz lakše kategorije da ga udaraju u tijelo i čini se je više njih boljela ruka nego njega trbušni mišići. Inače, valja spomenuti kako je Miočić baš razornim udarcima u tijelo svladao Cormiera u drugoj borbi, a čini se da protiv Francisa to neće biti tako lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike