VIDEO: / Najavio 'ubojstvo Hrvata', pa dobio batine za cijeli život!

Samo 35 sekundi trajala je dugo najavljivana borba između Stipe Miočića i Brazilca Fabija Maldonada na finalu The Ultimate Fightera Brazil.

1.6.2014.
13:29
VOYO logo

Miočić je slavio tehničkim nokautom nakon samo 35 sekundi borbe, a suci su morali prekinuti meč jer jer Brazilac bio previše uzdrman za nastavak. Stipe je već u prvim sekundama dobro pogodio Maldonada, ali se Brazilac uspio oporaviti, no ne zadugo. Podsjetimo, Maldonado prije meča je najavljivao 'ubojstvo' svom protivniku.

Bila je to Miočićeva šesta pobjeda u UFC-ovom oktogonu, jedini poraz pretrpio je od Stefana Struvea, a pobijedio je Roya Nelsona, Gabriela Gonzagu i Shanea Del Rosaria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je tako nabrzinu upisao novu pobjedu i zaradio 50.000 dolara bonusa, ali ne misli da je zbog tako kratke borbe razočarao navijače.

http://player.espn.com/player.js?pcode=1kNG061cgaoolOncv54OAO1ceO-I&width=596&height=400&externalId=espn:11015735

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bože ne, ja sam sretan što je bilo ovako brzo gotovo. Ovako sam dobio malo ekstra vremena da sutra prije polaska pogledam grad Sao Paolo. Drago mi je da je bilo brzo gotovo. Fabio Maldonado voli igrati igrice u kavezu i navući te na svoj mlin i blisku borbu. Zato sam se htio pobrinuti da je ovaj meč što prije gotov jer se ipak radi o borbi na pet rundi. Kada sam ga drugi put čisto pogodio desnom rukom, znao sam da je gotovo", prenosi Figth Site riječi 31-godišnjeg gladijatora.

"Sada idem kući, provest ću neko vrijeme s obitelji i čekati što će UFC odlučiti. Meni je svejedno, ako se borba s Dos Santosom dogodi dobro, ako ne, borit ću se protiv onoga koga mi daju", zaključio je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo