VIDEO komedije: / Cro Cop 'žicao' karte za svoj meč!

Povodom Cro Cop Finala Fighta, na kojem će se Mirko Filipović 10.

24.1.2012.
11:36
VOYO logo

Najveći borilački spektakl na ovim prostorima publici će u zagrebačkoj Areni ponuditi sam vrh svjetske borilačke scene. U deset mečeva posjetitelji će moći gledati ponajbolje borce današnjice, a u finalnom meču večeri nastupit će Mirko Filipović protiv jednog od najboljih boraca u povijesti kick boksa, novozelandske legende Raya Sefa. Na priredbi će nastupiti i svjetske super zvijezde poput Mourada Bouzidija, Daniela Ghite, Dževada Poturka...

http://www.youtube-nocookie.com/v/GLVtQ24RrIU?version=3&hl=en_US

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od vrhunske spreme sam daleko točno sedam tjedana. Uspješno sam se oporavio od operacije ruke i bio sam vrlo discipliniran. Bilo je vrlo mučno, dugo nisam mogao ništa raditi, a nisam se smio ni znojiti. No, sada je sve na svom mjestu. Ta ozljeda je rezultat dvadesetogodišnje borbe. Dva mjeseca nisam konzumirao ništa od neke posebne dopunske prehrane osim vode. Tako i zmija presvlači kožu. Svi vrhunski sportaši znaju što to znači, to i negativno utječe ne tijelo jer ugrožava jetru. Sada se izvrsno osjećam. Borba će biti spektakl. Meni je drago da se vraćam u K-1, sport iz kojeg sam došao. To je puno dinamičnije od UFC-a", kazao je Filipović na početku konferencije za medije i dodao:

"Sretan sam što je Sefo pristao. Tu se unaprijed ne zna protivnik, On je opasan nokauter, a to je dokazao na brojnim nastupima. On ima bombu u šaci. Protiv njega ne možete prevariti raju. Ne možete dovesti papka. Bolje da je pravi spektakl, nego da su mi doveli vreću za nabijanje. Bolje da me iznesu van iz ringa, ali da bude spektakl", kaže Cro Cop, koji kaže da još nije počeo pregovore za povratak u K-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo korak po korak. U ovom sportu svaka borba može biti zadnja. Poslje godine zbog nesreće u Japanu prvi put od 1993. nije održan finalni turnir, no ako sve bude u redu sa zdravljem mogao bih nastupiti. To mi je želja. Pokušat ću sve da ju i ostvarim", kaže Mirko, koji je svojim prijateljima poručio da je ovo prvi put da neće dobiti besplatne karte, već da će ih kupiti 70, ali da mu ih ni 700 ne bi bilo dovoljno.

"Neka se nitko ne naljuti od mojih poznanika, ali ja karata neću imati. Podijelit ću ih 70, za one najbitnije, a drugi neka kupe. Ne moraju kupiti najskuplje, ali neka dođu. Ne bi bilo smisla da me ulaznice koštaju više nego što ću dobiti za borbu. Ovo se radi zbog publike. Bilo bi mi žao da ne bude puna dvorana, ali nadam se da se to neće dogoditi. Tko ne bi bio razočaran da mu se to dogodi? Pa ni pjevači ne vole nastupati pred praznim dvoranama", tvrdi Mirko, koji se na kraju šalio i 'žicao' karte od organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ćeš se ti boriti besplatno, ja ću podijeliti 10 tisuća karata", poručio je organizator Orsat Zovko, koji je dodao:

"Mirko je na početku rekao da idemo korak po korak. Ako sve prođe kao što smo planirali, možda do kraja dovedemo nekoga iz TOP 5 K-1 boraca. Pripremamo još neka iznenađenja. Do početka priredbe imamo još neke svjetske ekskluzive. Nemamo još službenu potvrdu, no bit ćete obaviješteni. Ako dovršimo pregovore, bit će to spektakl kakav ovaj dio svijeta nije vidio", kazao je organizator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za borilački spektakl Cro Cop Final Fight u prodaji su od 25. siječnja 2012. na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 150 (gornja tribina), 200 (donja tribina), 300 (parter), 500 (golden circle) te 700 kuna (VIP lože).

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo