VIDEO DANA / Pogledajte kako se Cro Cop razbacuje eurima!

Mirko Filipović u utorak je otputovao u Krakow na veliki uzvratni meč protiv Brazilc Gabriela Gonzage, ali to putovanje će sigurno zapamtiti.

8.4.2015.
9:27
VOYO logo

Iako na sve svoje meče putuje isključivo avionom, Filipović i njegova ekipa odlučili su na osmosatno putovanje krenuti kombijem, što zbog kvalitetne ceste ali i zbog komotne satnice - meč je na rasporedu u subotu kasno navečer.

Među veselim društvancem našli su se stalni članovi Mirkovog tima, Stipe Drviš i Mario Mlinarić, a po prvi puta im se priključio i osječki FFC borac Saša Milinković koji je u pripremama za Gonzagu pomagao Mirku te vozač Krešo koji je 'raspametio' ekipu zalutavši ravno u centar Beča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je nastao još jedan šaljivi uradak u kojem je snimatelj Drviš, a dobro raspoloženi Mirko ima glavnu ulogu kao vođa puta. Cro Cop je u jednom trenutku iz džepa izvadio i bunt novčanica te Milinkoviću i vozaču uz širok osmijeh gurnuo par puta po 50 eura za provod u usputnoj stanici Brnu, a objasnio je i zašto su na put krenuli autom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poučeni iskustvom tragičnog Airbusa, putujemo autom. Brzo će proći 8 tih sati. Udobnije je nego u avionu, a isto vremena ćemo izgubiti", u svom se stilu našalio Filipović.

U subotu ga ipak čeka ozbiljan meč protiv protivnika koji ga je teško nokautirao 2007. godine. Mirko će se toga prisjetiti na presici koja je na rasporedu u četvrtak, službeno vaganje je u petak, a onda slijedi veliki revanš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretno, Mirkec...

//www.youtube.com/embed/199Ts4MZEiM

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo