[VIDEO] CRO COP OTKRIO TAJNU SVOG UBOJITOG HIGH-KICKA: / Pogledajte zašto njegova lijeva noga 'šalje na groblje'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

U posljednjem videu demonstrirao je svoj ubojit i legendarni lijevi high-kick, odnosno kako ga pravilno izvesti

17.3.2020.
10:13
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Već je godinu dana u zasluženoj mirovini, ali to ne znači da nije u top formi. Mirko Cro Cop Filipović i danas vrlo naporno trenira, usprkos tome što je prije godinu dana pretrpio moždani udar, od kojeg se na sreću vrlo brzo oporavio.

Cro Cop dane uglavnom provodi trenirajući, kako sebe, tako i svoje borce iz Cro Cop Gyma, a nerijetko na svojem Facebook-kanalu podijeli i video s treninga gdje prenosi svoje znanje na mlade generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izvesti high-kick

Eto, u posljednjem videu demonstrirao je svoj ubojit i legendarni lijevi high-kick, odnosno kako ga pravilno izvesti. Njime je mnoge borce slao na spavanje, a voli se našaliti i reći kako njegov lijevi high-kick "šalje na groblje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pete moraju biti dolje, moraš ostati u ravnoteži. Cimaj ga rukama pa ide udarac. Kada u isto vrijeme ideš direkt i odmah high-kick on ne može vidjeti da mu stiže i noga. Direkt, high-kick, direkt pa u poziciju. Za high-kick ja najviše volim: 'ista ruka, ista noga'. Cimnem ga lijevom rukom pa high-kick lijevom nogom", objašnjavao je Mirko, a u nastavku pogledajte kako to izgelda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo