VIDEO: / Cro Cop izgubio brutalnim nokautom!

Na priredbi UFC 128, koja se održala u New Jerseyju, Cro Copu se ponovio identičan scenarij iz prošle borbe, kada je izgubio od Franka Mira u posljednjim trenucima meča.

20.3.2011.
8:48
VOYO logo

I Brendan Schaub ga je uhvatio nespremnog i nokutirao, iako se Mirko tijekom cijele borbe ravnopravno nosio s Amerikancem.

Mirko Filipović je protiv šest godina mlađeg i fizički jačeg Amerikanca izbjegavao ulaziti u otvorenu razmjenu udaraca, kao da je predosjećao što će mu se dogoditi u trenutku kada se 'otvori'. Kada je ipak odlučio krenuti u kontru - dočekao ga je razoran udarac, brutalni nokaut. Desni kroše stokilaša na mjesto iza sljepoočnice srušio bi, vrlo vjerojatno, i svakog drugog borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlično se 36-godišnji Vinkovčanin izvlačio iz borbe u parteru, čak i raskrvario nos protivniku, sjela su i dva lijeva high-kicka, ali sve je to bilo nedovoljno da 'na vrijeme' završi borbu. U trenutku kada se već činilo da će suci odlučiti pobjednika, Schaub je opalio i - pogodio na pravo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brandan Schaub tako se upisao na listu devetorice MMA boraca koji se mogu pohvaliti da su iz ringa s Mirkom Filipovićem izašli kao pobjednici. I dok su na spomenutoj listi bila renomirana imena poput Minotaura, Fedora Emelianenka, Marka Hunta ili Franka Mira, relativno neiskusan Amerikanac još je jedan od mladih boraca, primjer je i Junior dos Santos, koji je učinio sve kako bi napravio ime upravo na legendi slobodne borbe. Nažalost i uspjelo mu je.

Ti si kriv zašto sam ovdje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, dok je nokaut od Mira, bivšeg UFC-ovog prvaka, možda i bio 'prihvatljiv', ovdje je riječ o bivšem igraču američkog nogometa, sudioniku reality showa... Bio je u pravu Filipović kada je prije borbe rekao "sve je moguće kada se razmašu dvojica stokilaša". Upravo se to i dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog tebe Mirko sam i zavolio slobodnu borbu, ti si kriv što sam ovdje", govorio je Schaub nakon borbe i tako na neki način najavio očitu smjenu generacija u svijetu gladijatora. Nažalost, neke nama drage legende iz tog svijeta, polako odlaze...

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103180545006 arti-201103160076006 arti-201103140475006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo