NAKON SKORO DVIJE GODINE PAUZE / Veliki Fjodor Jemeljanenko brutalno nokautirao suparnika za samo minutu i 46 sekundi: 'The GOAT se moćno vratio'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Fjodor Jemeljanenko vratio se u kavez nakon skoro dvije godine pauze

24.10.2021.
7:46
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Po mnogima najbolji MMA borac svih vremena Fjodor Jemeljanenko jučer je na Bellator 269 priredbi ekspresno i moćno svladao Timothyja Johnsona pred svojim navijačima u Moskvi i plasirao se u finale...

Image
KAKVA BOMBA /

Pogledajte nokaut kojim je Antonio Plazibat došao do najveće pobjede u karijeri: 'Sada je dio elite...'

Image
KAKVA BOMBA /

Pogledajte nokaut kojim je Antonio Plazibat došao do najveće pobjede u karijeri: 'Sada je dio elite...'

Povratnička borba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Posljednjeg imperatora bila je ovo povratnička borba nakon pauze duge gotovo dvije godine, a trajala je manje od jedne runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezao dva široka udarca

Johnson je bio prvi uputio udarac, a onda je došlo do izmjene u kojoj niti jedan borac nije napravio veću štetu drugome. Tako je bilo sve dok veliki Jemeljanenko nije povezao dva brza udarca i brzo završio borbu. Ona je trajala svega minutu i 46 sekundi. Za spomenuti kako je za bivšeg prvaka Pride organizacije ovo bila 40. pobjeda u karijeri.

'Ikonska predstava'

Poznati borilački portal MMAFighting piše kako je Jemeljanenko protiv Timothyja Johnsona ikonsku predstavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako sa 45 na leđima, legendarni Rus napreduje prema završnoj fazi svoje karijere ali njegov subotnji nastup nije ostavio sumnje da ima još dosta borbi u sebi, odnosno želje za njom. Fjodor Jemeljanenko je zaradio svoju 40. profesionalnu pobjedu nakon što je oslobodio svoju moćnu desnicu koja je završila u glavi njegova suparnika i poslala bivšeg izazivača privremene titule Bellatora srušivši ga na tlo. Jemeljanenko se samo odšetao", stoji u tekstu.

'Prva borba na domaćem tlu za Fjodora nakon skoro 5 godina'

Ugledni britanski BBC, pak, javlja kako je Timothy Johnson drugo rangirani borac u teškaškom dijelu organizacije i kako je Jemeljanenku ovo bila prva borba na domaćem tlu nakon skoro 5 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva životinjska udarca Fjodora, The GOAT se vratio doma na nadmoćan način", vrištao je američki komentator zajedno s oduševljenim fanovima koji su bili skočili na noge.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo