VELIKA POBJEDA MLADOG MMA BORCA: / Soldić osvojio naslov prvaka, a neki tvrde da će biti veći od McGregora

Image
Foto: Screenshot

Mladi MMA borac Roberto Soldić došao je do uspjeha karijere nakon što je u tri pobijedio razbio KSW prvaka velter kategorije Borysa Mankowskog i osvojio pojas ove prestižne borilačke organizacije

24.12.2017.
16:06
Screenshot
VOYO logo

Posebno je zanimljivo kako je 22-godišnji borac ovu borbu prihvatio prije samo desetak dana i nije bio 100% spreman za nju. Hrvatsko-bosansko-hercegovački borac iz Viteza, koji inače trenira u UFD gymu u njemačkom Düsseldorfu tako je iznenadio borilački svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"“Volim tog čovjeka, kad sam bio mladi borac gledao sam ga protiv velikih imena koja je pobjeđivao. No, da se razumijemo, ja za ovu borbu nisam bio u potpunosti spreman. Da sam potpuno u kampu za borbu, sumnjam da itko može protiv mene izdržati do kraja druge runde”, rekao je Soldić nakon što se s Mankowskim našao nasred ringa nakon pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Soldića je došao gledati i njegov veliki prijatelj, također renomirani borac Hector Lombard:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio je nevjerojatnu, ogromnu priliku. Iskoristio ju je, obavio je posao i pobijedio. Moje mišljenje je da će biti veći i bolji od Conora McGregora... Ako bila koja druga promocija želi ovog klinca, morat će platiti velik novac. On je jako poseban. Borac je po prirodi, što ne vidite često", rekao je Lombard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo