URNEBESNI DRVIŠ IMA NOVI ZIMSKI POTHVAT: / Stipe je nokautirao i sibirsku ciklonu! 'Evo napokon sam i to doživio...'

Image
Foto: Screenshot

Legendarni Stipe Drviš ima novi zimski pothvat

2.3.2018.
11:35
Screenshot
VOYO logo

"Zima, zima, nije lav", ne za Stipu Drviša. Očito za njega nema zime. I kad je hladno, i kad sibirska ciklona okuje svaki dio "Lijepe naše", njemu je - sunce! Bivši svjetski WBA boksački prvak u poluteškoj kategoriji ovih je dana plijenio pozornost kupanjem u Gortanovoj uvali u Puli.

STIPE DRVIŠ OVOG JE PUTA NADMAŠIO SAMOG SEBE: Ne, ovo nije clickbait naslov! Stvarno nećete vjerovati što je sad izveo

Bez obzira što je zima, bez obzira na niske temperature koje su ovih dana u Puli bile oko -1. Temperature su niske i u cijeloj Hrvatskoj koja je okovana snijegom i ledom. Pisali smo o njegovu pothvatu u zaleđenom bazenu svoje luksuzne kuće, na putu između Pule i Premanture, u Vinkuranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog puta, Stipe Drvić konačno je dočekao i snijeg u moru. I sam će za sebe kazati kako hladnoća njemu ne predstavlja problem, kako je otporan na prehlade otkako se posljednjih godina kupa u hladnoj vodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No svejedno, vidjeti nekoga kako se kupa u zaleđenom bazenu, u trenutku kad je temperatura ispod nule, ili kao što je sad napravio u snježnom moru, e vidite dragi naši čitatelji, za takvo što treba imati hrabrosti i treba biti malo "lud", da se Drviš ne naljuti na izrazu ako čita ovo...

Kako bilo, uvijek za zafrkanciju spreman Stipe ponovno nas je oduševio svojim novim zimskim pothvatom. Konačno je dočekao idiličnu zimsko-morsku sliku, pejzaž, situaciju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo napokon, u pet godina koliko se kupam svaki dan u moru napokon sam doživio da bude sve bijelo", kazao je Stipe, skinuo se u majicu Rusije, ponosno je pokazao svojim pratiteljima na Facebooku i krenuo prema moru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napokon, evo, sibirska ciklona daje posljednje atome snage", rekao je Stipe, stavio ručnik na plažu i odlučio se sa sunčanim naočalama malo osunčati. Po zimskom vremenu, bez sunca.

"Ovo uopće nije hladno nakon onog kupanja u zaleđenom bazenu", istaknuo je Stipe, ušao u hladno more i zaplivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A snijeg je padao.

Na sve možemo samo kazati: "Stipe, ti si apsolutni kralj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo