UOČI SPEKTAKLA U ARENI: / Dos Santos poslao dirljivu poruku hrvatskim navijačima

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Zagreb će ove nedjelje po prvi puta biti domaćin spektakularnih borbi u organizaciji najjače promocije na svijetu (UFC).

10.4.2016.
12:25
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Središnja borba večeri bit će ona između bivšeg svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Juniora dos Santosa (32) i Amerikanca Bena Rothwella (34). Dos Santos u posljednje vrijeme nije u pravoj formi, izgubio je tri od pet zadnjih mečeva, i u Zagrebu će tražiti povratak na vrh.

'Osjećam se kao kod kuće'

Uoči borbe, a nakon subotnjeg službenog vaganja, popularni Cigano se na Instagramu obratio svojim navijačima i obožavateljima na hrvatskom jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska, riječi ne mogu opisati taj osjećaj koji sam imao danas na vaganju. Moram vam reći da je bilo nevjerojatno, imao sam osjećaj da sam kod kuće, a taj osjećaj je neprocjenjiv. Hvala vam puno na dobrodošlici u vašu prekrasnu zemlju. Sutra ću vam dati moje sve - ono najbolje od mene. Želim vam prirediti nezaboravan show, da sam mogao, zagrlio bih svakoga od vas danas u Areni. Znajte da sam vam zahvalan od srca za vašu podršku. Hvala. Volim Vas", napisao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrajac i Pejić

Drugi šlager večeri bit će borba između Derricka Lewisa (31) Gabriela Gonzage (36), kojeg hrvatski ljubitelji borilačkih sportova pamte po dva dvoboja protiv Mirka Filipovića.

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Zagreb će oduševiti i UFC-ove ring djevojke

U Areni će nastupiti i dva hrvatska borca: iskusni Igor Pokrajac (37) će se boriti protiv Poljaka Jana Blachowicza, dok će se Filip Pejić (23) okušati protiv još jednog Poljaka Damiana Stasiaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike