UGLEDNI ANALITIČAR BEZ MILOSTI PREMA MIOČIĆU: / 'Ne znam što je to tako dobro kod Stipe, pitam se zašto on pobjeđuje?!'

Image

Stipe Miočić jučer je po drugi put obranio naslov UFC prvaka, nokautom u prvoj rundi protiv Juniora dos Santosa, uzvratio brazilskom borcu za poraz od prije dvije godine i pol godine.

15.5.2017.
13:43
VOYO logo

Bivši MMA borac, analitičar Chael Sonnen i poznati MMA borac Gilbert Melendez nisu se složili oko Stipine borbe.

'Nije brz, dinamičan, nema dobar rad nogu'

"Stipe je moj prijatelj, ali tu sam kako bih analizirao borbu. Ja stvarno ne znam što je to tako dobro kod Stipe, pitam se zašto on pobjeđuje!", kazao je Sonnen dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije dinamičan borac, nije uopće brz, nema dobar rad nogu. Naprijed ide s jednostavnim kombinacijama. Ima tvrdu bradu, ali nije previše velik za kategoriju. Dobar je u hrvanju, ali ga nikada ne upotrebljava."

U čemu je onda štos? Sonnen je pojasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe se dobro kreće prema naprijed, a takvo kretanje i pritisak su ključni za pobjeđivanje. Nema tu puno stvari s kojima će vas Miočić impresionirati, ali ide naprijed sa samopouzdanjem i odrađuje posao. Ako se mene pita, jako sam iznenađen njegovim uspjesima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Stipe je fantastičan'

S njim se nije složio Gilbert Melendez koji je imao puno ljepših riječi za Stipu Miočića.

"Stipe od početka zauzeo centar oktogona i zagospodario situacijom. Činilo mi se da Dos Santos previše oklijeva. Prisjetimo se Miočićevih borbi s Werdumom i Overeemom. To su momci koje je jako teško pobijediti, a Stipe ih je nokautirao u prvoj rundi", kazao je Melendez i dodatno pohvalio američkog borca hrvatskog porijekla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fantastičan je! On je jedan od boraca koji najviše rade. Kada se tako dobro pripremate, onda imate mnogo samopouzdanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo