UFC TRAKAVICA SE NASTAVLJA: / 'Nije istina da će McGregor nastupiti na UFC 200, nismo s njim razgovarali'

Image
Foto: AFP, MICHAEL COHEN
26.4.2016.
9:42
AFP, MICHAEL COHEN
VOYO logo

Conor McGregor prošloga je tjedna podignuo dosta prašine svojom objavom kako se povlaći u mirovinu. Do tog njegovog upisa i odluke došlo je nakon trzavica s UFC-om i to oko promotivnih obaveza.

Image
SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: /

UFC prvak svojom odlukom šokirao javnost

Image
SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: /

UFC prvak svojom odlukom šokirao javnost

Image
Foto: AFP, Rey Del Rio

McGregor je rekao kako se priprema za Diaza na Islandu te da je pristao doći u New York na “presicu”, odraditi to i vratiti se. Uz to, mediji su pisali kako je McGregor pred predsjednika UFC organizacije Danu Whitea postavio nevjerojatan zahtjev u obliku 10 milijuna dolara za borbu s Diazom, koju su čelnici UFC-a glatko odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC ne želi izaći McGregoru u susret

U UFC-u nisu imali obzira prema Conoru te su tražili da Irac odradi dodatne promotivne aktivnosti, kao i svaki borac. Conor je na sve to poludio i šokirao MMA svijet objavom o odlasku u mirovinu. Pet dana nakon, McGregor je na svom Twitteru objavio kako će ipak nastupiti na UFC 200 u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ubrzo se oglasio i sam predsjednik UFC organizacije Dana White kazavši kako on uopće ne zna o čemu Irac govori.

White opovrgava

“Ovo nije istina. Nismo s Conorom niti njegovim menadžmentom razgovarali od press konferencije. Ne znam zašto bi on tako što stavio na Twitter”, rekao je UFC-ov predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako Conor McGregor testira čelnike UFC-a i igra neku svoju igru kako bi ipak prisilio Whitea, braću Fertitta i društvo da mu dozvole nastup na eventu pod njegovim uvjetima. Međutim, čini se kako čelnici UFC-a i dalje ne žele popustiti pred njegovim zahtjevima jer i sami znaju ako popuste njemu, pogotovo u ovom novčanom dijelu, onda će pokrenuti lavinu zahtjeva i kod ostalih boraca. A White i društvo su jako škrti kad je o novcu riječ. U UFC-u borci dobivaju mrvice, što nije slučaj primjerice u boksu gdje su borci bolje plaćeni.

McGregor se i dalje sprema za borbu s Diazom

“Svi me mediji ispituju o ovome. Ne znam koliko još puta moram reći da je borba otkazana i koliko još press konferencija moram to reći da bi ljudi to povjerovali. Ljudi, borba je otkazana i nije nikako vraćena na program!”, završio je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conor McGregor još uvijek nije odustao od ovog nastupa, budući da na Islandu i dalje trenira kao da će se borba održati.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo