NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA / Francis Ngannou drastično promijenio izgled, u borbu za naslov ulazi znatno drugačiji

Image
Foto: Profimedia

Svi se pitaju gdje su mu nestali oni ogromni mišići?

22.12.2021.
10:07
Profimedia
VOYO logo

Prvak UFC-ove teške kategorije Francis Ngannou vraća se u oktogon početkom iduće godine, točnije 22. siječnja. Bit će mu to prva borba otkako je u ožujku ove godine nokautirao Stipu Miočića i uzeo mu pojas prvaka.

Ovaj put čeka ga borba s francuskim MMA borcem Cyrilom Ganeom (10-0), koji se prije nekoliko mjeseci okitio naslovom privremenog prvaka nakon što je pobijedio Derricka Lewisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči ove borbe mnogi su primijetili Predatorovu fizičku transformaciju. Njegovi ogromni mišići kao da su se rastopili prema fotografijama koje je objavio na Instagramu izgleda dosta drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, šef UFC-a Dana White osvrnuo se na činjenicu da prvaku nakon ove borbe istječe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istječe im ugovor

"Ovakve stvari se događaju. Ponekad se događaju situacije gdje se ne uspijevate dogovoriti s ljudima. Kada ste borac, morate biti pažljivi oko toga tko vas zastupa. Smatram da on nije imao najbolje predstavnike Slušaj, ako želiš biti s nama, mi bismo te rado imali. Ako ne želiš biti s nama, nema problema. Sve u redu. Mislim da u njegovom ugovoru stoji, ako pobijedi, još neko vrijeme ostaje s nama. Vjerojatno bi imao još jednu borbu", kazao je White u razgovoru za ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dugo se pričalo bi se mogao boriti protiv Jon Jonesa. Nedavno je Ngannou govorio upravo o tome te je bio dosta skeptičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toliko toga se govori o Jonu Jonesu, on sam je rekao puno toga, a mi smo i dalje tamo gdje smo bili. Iskreno, nisam očekivao da ću se nakon borbe protiv Stipe boriti protiv ikoga drugog nego Jona Jonesa, no evo gdje sam. Gotovo deset mjeseci je prošlo, a ja ću se boriti protiv Ciryla Ganea koji onda nije bilo u nikakvim kombinacijama. Bio je na širokom prostoru, još niti blizu ovoga", rekao je Ngannou u razgovoru za MMA Junkie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što Jon Jones govori i ono što Jon Jones radi su dvije potpuno različite stvari i ne mogu se kladiti u njegove namjere. Ne bih nikad stavio novce na to. Ja ću nastaviti raditi ono što je moj posao jer ne znamo što nam budućnost može donijeti", zaključio je Ngannou.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo