U ZAGREBU ODRŽAN VRUĆI SPARING S POZNATIM IMENIMA: / Pogledajte kako to rade pravi borilački majstori

Image
Foto: Screenshot

Poznati borilački klub 'Pitbull - Zagreb' i trener u klubu Mislav Vučetić – Kure, organizirali su javni sparing sa zanimljivim borilačkim imenima.

5.4.2017.
20:08
Screenshot
VOYO logo

Kickboxing klub “Pitbull – Zagreb” koji djeluje u Vita Underground centru ugostio je neke od najboljih hrvatskih amaterskih i profesionalnih boraca. To se događalo proteklog tjedna, a povod su bila predavanja na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na kojima su bili prisutni istaknuti borci i treneri iz čitave Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POKLONITE SE NAJMOĆNIJIM UDARAČIMA U UFC POVIJESTI: Ovo su istinski nokaut umjetnici

Kako bi iskoristili situaciju velikog broja poznatih borilačkih lica i nešto zajedno naučili, članovi “Pitbulla” iz Splita pod vodstvom Marka Žaje, ali i drugi poput Milivoja Bajića glavnog trenera KBK Ameno iz Splita te dopredsjednika Hrvatskog kickboxing saveza Tomislava Bilandžića, su zajedničkim naporima organizirali javne treninge i sparinge na kojima se dosta toga moglo vidjeti.

Domaćin im je bio glavni trener zagrebačkog Pitbulla, borilački stručnjak Mislav Vučetić – Kure, javlja borilački portal Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od hrvatskih boraca koji su sudjelovali na sparinzima valja istaknuti Tomislava Čikotića, FFC teškaša iz Amena, jednog od naših najboljih profesionalaca Agrona Pretenija, talentiranog Marka Čizmića i Tonija Čatipovića.

Pogledajte neke od videa koji su objavljeni na Facebooku Pitbulla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike