Trener Fedora Emelianenka šokirao svijet!

Nevjerojatnu priču objavio je trener Fedora Emelianenka, Vladimir Voronin, koji tvrdi da je njegov pulen izgubio meč protiv Antonija Silve jer ga je netko prije nedjeljnog meča hipnotizirao.

31.5.2011.
13:52
VOYO logo

"Čini se da je netko upotrijebio specijalnu tehnologiju, svakako ne neku koja bi bila vidljiva ljudskom oku. Vjerojatno se radi o nekoj vrsti psihološkog, mentalnog utjecaja na oba borca s određene udaljenosti od ringa. Zato Fedor tijekom borbe uopće nije sličio na sebe, jako se čudno ponašao. Ušao je u ring i napravio sve suprotno od onog što smo vježbali prije borbe. Svi smo bili u šoku! On se nikad prije nije tako borio. Sad kad je prošlo skoro tjedan dana i sve se smirilo, sad napokon shvaćamo što mu se dogodilo", ispričao je Voronin nevjerojatnu priču za ruski portal Lifesports.

I tu priči nije kraj. Ruski novinari u tekstu 'Fedor je bio pod hipnozom!' napominju kako je njihov borac prije meča zaista 'izgledao deprimirano, dok je Brazilac s, druge strane, pucao od energije'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voronin ne spominje tko je mogao hipnotizirati njegovog borca, ali najavljuje Fedorov povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo je važno da je Fedor ponovno u dobrom raspoloženju, nije deprimiran i spreman je za nastavak karijere", izjavio je Voronin, a priču je potvrdio i sam Fedor, koji je najavio povratak unatoč činjenici da dobro ne vidi na desno oko.

"Ovo nije bio kraj, vratit ću se na Grand Prixu jer mislim da mogu odraditi još nekoliko borbi. Nisam još radio analizu borbe, sada se trebam odmoriti jer još uvijek ne vidim dobro", najavio je Emelianenko, koji niti jednom riječju ne spominje fantastičnu priču o hipnozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ruski su novinari nazvali najveću rusku školu hipnoze, čiji je specijalist potvrdio strahove Fedorovog trenera. Evo kako se to radi.

"Ljudski um ima nevjerojatnu sposobnost sugestije", izjavio je specijalist škole Genadija Gončarova, Nikolai Zaharkin, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je dobro uvježbani specijalist sjedio u vizualnom dometu Fedora Emelianenka, mogao ga je uvjeriti u sve što je htio, i prouzrokovati bilo koji efekt. Ako mu je hipnotizer bio u dometu vida, nije mu bio nikakav problem hipnotizirati Fedora", zaključio je Zaharkin.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201102150111006 arti-201102130019006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo