TREBA LI HRGOVIĆ STRAHOVATI ZBOG OVIH PRIJETNJI? Američki udarač objasnio kako će ozlijediti našeg borca: / 'Zapamtit će me'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ovaj 37-godišnji udarač već je dva puta boksao s najjačim borcima današnjice

4.12.2019.
14:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović u subotu će boksati svoj najteži meč u dosadašnjoj karijeri. Suparnik na najspektakularnijoj priredbi u ovome stoljeću, na kojoj u glavnoj borbi boksaju Joshua i Ruiz, bit će mu prekaljeni Amerikanac Erik Molina.

Ovaj 37-godišnji udarač već je dva puta boksao s najjačim borcima današnjice za naslov, jednom protiv Wildera i Jednom protiv Joshue i obojica su ga uspjela uz podosta muke srušiti. Ipak, Molina u meč s Hrgovićem ide dosta samouvjereno, iako je Hrgović prema mnogima najbolji mladi boksač današnjice i ima ogroman potencijal te su navodno mnogi ugledniji borci odbijali boriti se s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

08.09.2018., Zagreb - Fight night Zagreb, borba za WBC internacionalni pojas u teskoj kategoriji na 12 rundi: Filip Hrgovic (CRO) – Amir Mansour (USA).

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Opasne prijetnje

Molina mu pak prijeti batinama i to pomalo bahato: "Uzbuđen sam. Smatram da Filip puno griješi u ringu i uskoro će se boriti s nekim tko će ga ozlijediti u ringu. Mislim da sam to ja. Mislim da sam ja onaj zbog kojeg će pomisliti: 'Uh, ovako izgleda pravi teškaški udarac".

Molina je u karijeri odradio 32 borbe i ima 27 pobjeda, poprilično je to dobar skor, a poraze je bilježio protiv Wildera i Joshue. "Jako sam iskusan. Hrgović se nikad nije borio s opasnim udaračem poput mene i u subotu ćemo doznati puno toga. Prije svega, koliko sam još opasan. Hrgović ima puno rupa, ja imam dobru taktiku i ostaje samo da realiziram sve zamišljeno", kazao je Molina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na glavnom RTL-ovom programu od 17:45 sati UŽIVO će se prenositi meč Hrgovića i Moline, a od 21:40 sati glavna borba ove spektakularne priredbe od 100 milijuna dolara, koliko su dali za prava na priredbu u Diriyjahu, bit će između Andyja Ruiza Jr. i Anthonyja Joshue, u kojem će ulog biti svjetski teškaški pojasevi prvaka prema WBA, IBF i WBO verzijama.

Image
HRGOVIĆ SE ŽELI BORITI S NAJBOLJIM TEŠKAŠIMA: /

Otkrio koji ga je od njih nedavno odbio i poručio: 'Ubrzo ćemo nas dvojica u ring'

Image
HRGOVIĆ SE ŽELI BORITI S NAJBOLJIM TEŠKAŠIMA: /

Otkrio koji ga je od njih nedavno odbio i poručio: 'Ubrzo ćemo nas dvojica u ring'

Cijeli događaj moći ćete pratiti na RTLplayu, koji nudi još dvije vrlo zanimljive borbe! Prva je eliminacijska između bivšeg WBA prvaka, Rusa Aleksandera Povetkina (35-2) i Amerikanca Michaela Huntera (18-1) a druga Britanca Dilliana Whytea (26-1) i Poljaka Mariusza Wacha (35-5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo