'To će biti egzekucija kakvu dugo niste vidjeli!'

Svjetski boksački prvak Vladimir Kličko obećao je svom protivniku Davidu Hayeu da će biti njegov terapeut i da će mu batinama pomoći da se vrati u stvarnost.

28.6.2011.
12:15
VOYO logo

Još je vrlo malo ostalo do boksačkog spektakla koji se dugo čeka. Ukrajinac Vladimir Kličko (IBF i WBO prvak) i Britanac David Haye (WBA) potući će se u subotu na Imtech Areni u Hamburgu u meču za ujedinjenje svjetskih titula.

Prepucavanja suparnika traju već jako dugo, a Britanac je najveću provokaciju izveo 2009. godine kada se na konferenciji za medije pojavio u majici na kojoj su braći Vladimiru i Vitaliju odrubljene glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kličko mu je još tada poručio da će mu od glave napraviti pizzu, a 'romantične' poruke poslali su si i na susretu uoči meča.

"Haye nije toliko opasan kao što ljudi misle. Danas smo 30 minuta čekali princezicu da se pojavi. Otkako je postao prvak njegovo ponašanje mi se nikako ne sviđa, ni u ringu ni izvan njega, ali zato ću mu ja dati poduku u subotu. Repektiram ga kao borca, ali kao čovjeka ne", izjavio je Kličko, okrenuo se prema Hayeu i rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam doktor i bit ću tvoj terapeut tijekom rehabilitacije. Razbit ću te i tako vratiti u stvaran život. To će biti dobro za tebe jer ćeš nešto naučiti iz toga, nakon što ti suci odbroje do deset", izjavio je Kičko, a Haye uzvratio:

"To neće biti tučnjava jastucima, ovo će biti rat. Pobrini se da se pojaviš u ringu, ne želim slušati nikakve isprike. Sretan sam što je Kličko gledao moje borbe. Sada će vidjeti nešto sasvim drukčije, jedva čekam da pokvarim taj ukrajinski robot. Već dugo sanjam ovaj meč i imam sjajan plan za pobjedu. To će biti brutalna egzekucija kakvu dugo niste vidjeli. Potpuno ću ga uništiti i to vrlo brzo", izjavio je Haye.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106270692006 arti-201106260134006 arti-201106260362006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo