TKO BI REKAO DA ĆE BAŠ ODABRATI TA MJESTA: / Babić otkrio gdje bi volio boksati za titulu, izbor vas možda iznenadi

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Babić sljedeći meč boksa protiv Erica Moline, borca kojeg je ne tako davno porazio baš Filip Hrgović

11.1.2021.
17:04
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ponajbolji hrvatski boksač, Alen Babić, imao je doista fantastičnu sportsku godinu. Stekao je gotovo svjetsku slavu, skupio je golemi broj obožavatelja na društvenim mrežama, aktivno se bavio humanitarnim radom što je itekako važno spomenuti, ali prije svega oduševio je atraktivnim boksom i spektakularnim nokautima.

Babić je posebno omiljen kod ljubitelja takozvanog "old school" boksa, zbog svog specifičnog i pomalo arhaičnog boksačkog stila, ali ujedno i zbog svog vrlo opakog i agresivnog karaktera, popularnog “Savagea”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atraktivan boks, stalna potraga za što bržim nokautom i vrhunski “trash-talk” napravile su od Babića veliku boksačku zvijezdu, a u 2020. godini nokautirao je redom Shawndella Wintersa, Nialla Kennedyja i Toma Littlea, a on se nada kako će vrlo brzo dobiti i priliku za napad na titulu prvaka jedne od četiriju najjačih organizacija.

Image
Foto: Facebook, Alen Babić
Image
Foto: Facebook, Alen Babić

Alen Babić

Boksao bi na Poljudu

Babić je tako na Instagramu otkrio da bi za naslov prvaka volio boksati, u Puli ili u Splitu, odnosno u Areni ili na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odabrao bih pulsku arenu. Tamo sam najbliže svom rodnom gradu Rovinju. A svoj najveći meč želim odraditi na Poljudu! Svaka čast svima, ali navijanje nije nigdje ni blizu kao u Dalmaciji", objasnio je hrvatski borac dok je odgovarao na pitanja na svom Instagramu.

Babić sljedeći meč boksa protiv Erica Moline, borca kojeg je ne tako davno porazio baš Filip Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo