'Tako sam se napio da sam izgubio svijest pred crkvom'

'Jednom smo u Vinkovcima slavili Božić pa smo se tako 'zabetonirali' da to ne smijem niti pričati. Tako sam se napio da sam pao u nesvijest pred crkvom.

2.3.2012.
13:10
VOYO logo

Mirko Filipović je RTL-ovoj voditeljici Antoniji Mandić u emisiji Studio 45 otvorio dušu i prisjetio se svog djetinjstva, političke karijere, ozljeda, recitirao Jesenjina, ali prije svega je progovorio u spektaklu koji ga čeka pred domaćom publikom.

Podsjetimo, Cro Cop će se 10. ožujka u zagrebačkoj Areni obračunati s Rayom Sefom, a hrvatska publika će ga moći vidjeti uživo nakon punih 12 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo prilike do sada. Bio sam angažiran oko nastupa u Japanu i Americi, ali sretan sam što će se to konačno dogoditi. To je najslađe, ali i najteže, pogotovo nakon toliko dugo vremena. To će biti vrhunski spektakl kojeg se ne bi posramio ni Tokio Dome", kaže Filipović kojeg prijatelji i poznanici maltretiraju za ulaznice.

"Ja niti jednu jedinu ulaznicu nisam dobio. Organizator je uzeo jednu veliku ložu i rekao mi da ja u nju mogu dovesti svoju obitelj, a ljudi su stekli dojam da je hodam po ulici s torbom punom ulaznica i dijelim ih. Cijena ulaznica je bagatela. Ne bih htio uvrijediti nikoga, ali za neke seoske priredbe, u produkcijskom smislu, se po Hrvatskoj plaćalo više. Bit će 10 borbi i sve će biti vrhunske jer dolaze borci svjetske klase", izjavio je Mirko i otkrio detalje iz svoje mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/GLVtQ24RrIU?version=3&hl=en_US

"Nisam nikada bio rabijatan tip i nisam se tukao. Ne smatram da sam zbog karijere išta propustio. Imao sam prekrasno djetinjstvo, krasne roditelje... Kad odmotam film, presretan sam. Odrastao sam u Privlaci, a petkom i subotom se izlazilo u taj seoski disko u kojem je fajrunt bio u 11 sati. Opijao se nisam nikad, nisam konzumirao alkohol", izjavio je Mirko, a na konkretno pitanje je li se ikada napio iskreno odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom smo u Vinkovcima slavili Božić pa smo se tako 'zabetonirali' da to ne smijem niti pričati. Čini mi se da je to bilo 1997. godine, a ja sam se tako napio da sam pao u nesvijest pred crkvom. Toliko sam popio, to je bila alkoholna koma. Čekali smo da čestitamo polnoćku i onda sam pao u snijeg. Onda su me evakuirali, ma ne smijem dalje niti pričati...joooj", prisjetio se Mirko neslavne epizode iz mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike