SVIJET JE U ŠOKU: / Preminula legenda koja je Cro Copu nanijela jedan od najtežih poraza

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Kevin Randleman, MMA borac i bivši UFC prvak, preminuo je u 44. godini života. Randleman je umro u četvrtak nedugo nakon što je primljen u bolnicu zbog upale pluća.

12.2.2016.
9:26
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Hrvatski ljubitelji MMA Randlemana pamte kao borca koji je nanio Cro Copu jedan od najtežih poraza u karijeri, uz onaj čuveni high-kick Gonzage koji je uspavao Mirka 2007. godine. Mirko je te 2004. godine bio na glasu kao jedan od najboljih boraca na svijetu, a Randleman ga svladao na dominantan način. Osam mjeseci kasnije, Cro Cop je uzvratio Randlemanu pobijedivši ga gušenjem.

Pamti se pobjeda nad Cro Copom i UFC naslov

"Randlemanova pobjeda nad Cro Copom smatra se jednim od najšokantnijih trenutaka u povijesti ovog sporta", piše Fox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru je okončao 2011. godine sa skorom 17 pobjeda i 16 poraz. Bio je jedan od legendarnih UFC-ovih boraca, a kruna njegove karijere predstavlja osvajanje titule UFC prvaka u teškoj kategoriji 1999. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srčani borac

Ljubitelji MMA pamtiti će ga kao srčanog borca s nevjerojatnim fizičkim predispozicijama i snagom. Upravo te njegove fizikalije bile su i njegovo najjače oružje. Oduševio je u Japanu, oduševio je i u UFC-u. Bio je jako popularan i navijači su mu se klanjali. Pogotovo nakon pobjede nad Mirkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, njegovo veliko i hrabro srce prestalo je kucati u 44. godini života. No, njegovo nasljeđe ostati će zauvijek. Da, napustila nas je velika legenda. Neka ti je laka zemlja, majstore...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo