JEDAN OD NAJOPASNIJIH LIKOVA / Svi su zamijenili kad su vidjeli što je napravio suparniku: 'Ovaj tip je noćna mora'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Shinya Aoki je za mnoge slavno MMA lice iz Azije, držeći nevjerojatan niz pobjeda submissionom i gotovo 75 posto njegovih ukupnih pobjeda došlo je na taj način

13.11.2021.
23:20
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Na Facebook profilu stalno rastuće singapurske MMA organizacije One Championship osvanula je brutalna kompilacija najboljih gušenja u organizaciji Shinya Aokija. Radi se o uglednom japanskom MMA borcu kojem je specijalnost hrvanje i grappling.

Image
ŠTO JE OVO BILO?! /

'Medo' od 130 kila izveo je jedan od najluđih nokauta svih vremena, pogledajte njegov potez

Image
ŠTO JE OVO BILO?! /

'Medo' od 130 kila izveo je jedan od najluđih nokauta svih vremena, pogledajte njegov potez

Umjetnik u kavezu

Trenutno se bori u poluteškoj kategoriji One-a i Rizina. Na početku kompilacije možete vidjeti kako je jednog svog suparnika doslovno ugušio, na način da su njegove oči rekle sve o njegovoj situaciji, o tome kako ga je jako pritisnuo. Sam trenutak i oči nesretnog MMA borca šokirale su mnoge i jako dobro pokazuju koliko je MMA opasan sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

One Championship na svom web izdanju piše kako je Shinya Aoki najuspješniji stručnjak za submission u azijskim borilačkim vještinama. Ikonična figura, poznata je po svojoj nadmoćnoj tehnici u parteru, koja mu je već donijela naslove s WAMMA-om, DREAM-om i Shootom prije nego što je započeo svoju vladavinu kao kralj lake divizije ONE Championshipa.

Pobijedio neke od najvećih imena

Aoki je za mnoge slavno MMA lice Azije, držeći nevjerojatan niz pobjeda submissionom i gotovo 75 posto njegovih ukupnih pobjeda došlo je na taj način. Tijekom svoje velike karijere, japanska legenda lake kategorije pobijedila je neka od najvećih imena svijeta, uključujući Tatsuyu Kawajirija, Caola Unoa i Eddieja Alvareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Probudim se i treniram", rekao je Aoki na svom materinjem japanskom u studenom, prenosi MMAFighting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Probudim se i treniram, tako svaki dan, iz dana u dan. Dajem sve od sebe svaki dan. Dosta mi je. Život je pun patnje. Dosta mi je ovog života. Dao sam sve od sebe u borilačkim vještinama i nakon 20 godina borbe shvatio sam koliko je ovo usamljeno. Ali ipak, nastavljam se boriti", izjavio je Aoki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj tip je noćna mora", slažu se mnogi pratitelji ove promocije a taj komentar prisutan je i na You Tubeu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo