STVARI SU UPRAVO POSTALE MNOGO ZANIMLJIVIJE: / Mayweather i McGregor sve bliži meču po MMA pravilima

Image
Foto: AFP

Hoće li doći do revanša Mayweathera i McGregora?

2.2.2018.
13:23
AFP
VOYO logo

Floyd Mayweather danima provocira navijače i ljubitelje borilačkih sportova objavama na društvenima mrežama i golica maštu o mogućem MMA dvoboju u oktogonu s Conorom McGregorom.

VIDEO, MAYWEATHER UŠAO U OKTOGON I ZAGOLICAO MAŠTU FANOVIMA: McGregoru nije trebalo dugo da mu odgovori

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da u tome ima nešto više o običnog izazivanja, potvrdio je i Stephen Espinoza, izvršni direktor Showtime Sportsa u razgovoru za TMZ Sports.

“Gledajte, nitko nije uopće mislio da bi se boksački meč između Mayweathera i McGregora mogao ostvariti, tako da smo iz te situacije naučili mnogo o tome što Floyd može izvesti. Postoji šansa. Što god Floyd naumi, nekako na kraju to i ostvari. Želio se boriti protiv McGregora i to je uspio ostvariti. Ako nešto drugo naumi, to će se na koncu i dogoditi”, objasnio je Espinoza koji se na nadolazećem Super Bowlu planira naći s Mayweatherom i popričati oko njegovih planova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boksački meč između dvojice boraca organiziran je u koprodukciji televizije Showtime i UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako se Mayweather želi boriti u UFC-u, ako se želi okušati u hokeju na ledu, ako želi krenuti u umjetničko klizanje, mi smo s njim. Mi ćemo ga poduprijeti u svemu”, izjavio je Espinoza dodavši kako je sigurno da bi Mayweather tražio cifru od minimalno devet znamenaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo