ŽELI NAM NEŠTO REĆI? / Miočić napravio potez koji je planirao učiniti nakon karijere u UFC-u: Oglasio se i sve objasnio

Image
Foto: Profimedia

Nedavno je Chael Sonnen otkrio kako je razgovarao sa suprugom Stipe Miočića te kako je puno teži nego što je bio u meču protiv Ngannoua. Mnogi su upravo tu činjenicu označili kao najveći problem Miočića u borbi s Ngannouom, a Sonnen je htio poručiti kako će se ponajbolji teškaš u povijesti uskoro vratiti u oktogon

16.2.2022.
9:37
Profimedia
VOYO logo

Prošlo je gotovo godinu dana otkako je Stipe Miočić posljednji put stao u oktogon UFC-a. Dogodilo se to u trećem mjesecu prošle godine kada se po drugi put borio protiv Francisa Ngannoua. Kamerunac je bio bolji u okršaju s našim Stipom te je postao novi prvak teške kategorije.

I od tada obožavatelji MMA-a zazivaju povratak Miočića, a u posljednje vrijeme sve se češće spominje meč protiv Jona Jonesa, koji je prešao u tešku kategoriju nakon što je godinama dominirao u poluteškoj. Ngannou je obranio naslov protiv Ganea, ali se pritom ozlijedio tako da bi UFC mogao organizirati novu borbu za privremenog prvaka teške kategorije, a mnogi smatraju kako bi upravo tu mogao uskočiti Stipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STIPE, VRATI SE /

Najavljuje li najpoznatiji 'lajavac' UFC-a povratak najboljeg teškaša: 'Sjećate se što je Miočić rekao? Upravo sam pričao s njegovom suprugom…'

Image
STIPE, VRATI SE /

Najavljuje li najpoznatiji 'lajavac' UFC-a povratak najboljeg teškaša: 'Sjećate se što je Miočić rekao? Upravo sam pričao s njegovom suprugom…'

Nedavno je Chael Sonnen otkrio kako je razgovarao sa suprugom Stipe Miočića te kako je puno teži nego što je bio u meču protiv Ngannoua. Mnogi su upravo tu činjenicu označili kao najveći problem Miočića u borbi s Ngannouom, a Sonnen je htio poručiti kako će se ponajbolji teškaš u povijesti uskoro vratiti u oktogon.

Javio se i Stipe

"Sjećate li se kad je Miočić nakon meča s Ngannouom rekao da mu je trebalo desetak kilograma mišića? E pa upravo sam pričao s Miočićevom suprugom i otkrila mi je da je Stipe trenutno na 113 kilograma", poručio je Sonnen prije nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožavatelje Miočića, ali i teške kategorije općenito, ta je informacija razveselila jer se nadaju da će uskoro gledati Stipu u oktogonu. Stipe će ove godine napuniti 40 godina, a sada je i sam komentirao svoju mirovinu, doduše, na neobičan način.

Image
Foto: Screenshot/Instagram

"Prekrasno jutro s obitelji, na prisezi u vatrogasnoj službi Westlakea (Ne, nisam se umirovio)", napisao je na Instagramu sjajni teškaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro se sjeća

Naime, Stipe je tim činom postao vatrogasac na puno radno vrijeme. Miočić je u nekoliko navrata tijekom karijere isticao kako će se tom poslu potpuno posvetiti tek kada završi s UFC-om. Očito se i sam borac sjeća što je govorio zbog čega je u objavi istaknuo kako se nije umirovio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje za vidjeti kada će se Stipe vratiti u oktogon i hoće li to biti protiv Jona Jonesa, jednog od najboljih u povijesti UFC-a.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo