SRBI SU ODUŠEVLJENI ZBOG NOKAUTA ARKANA MLAĐEG PROTIV NAŠEG PETRA: / 'Odvalio je Hrvata, a onda je uzviknuo; 'Ovo je za tatu'

Image
Foto: Screenshot: Kurir

Jedan običan boksački meč na 'profesionalnoj boksačkoj reviji' našao se u središtu zanimanja javnosti

1.6.2019.
8:30
Screenshot: Kurir
VOYO logo

Kako to obični biva na ovim našim prostorima, jedan običan boksački meč na "profesionalnoj boksačkoj reviji" našao se u središtu zanimanja javnosti, ali ne toliko zbog sporta koliko zbog negativnih konotacija iz prošlosti, vezanih za rat...

Naime, sinoć je u Beogradu, u dvorani "Ranko Žeravica" održan boksački turnir pod nazivom "Poklon Beogradu" i meč između hrvatskog boksača Petra Mrvelja i 22-godišnjeg Veljka Ražnatovića, inače sina srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkanai poznate pjevačice Svetlane Ražnatović Cece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

SKANDALOZNO: Pogledajte s kakvom se tetovažom Arkanov sin pojavio pred našim borcem

Image
ARKAN JUNIOR U BEOGRADSKOM DEBIJU RAZBIO HRVATSKOG BORCA: /

Ekspresnim nokautom za 90 sekundi završio meč

Image
ARKAN JUNIOR U BEOGRADSKOM DEBIJU RAZBIO HRVATSKOG BORCA: /

Ekspresnim nokautom za 90 sekundi završio meč

Nokautirao ga za minutu i pol

Srpski borac za samo minutu i pol nokautirao je u "Hali Sportova "u Novom Beogradu 26-godišnjeg Mrvelja, što je bila sedma pobjeda Ražnatovića u profesionalnoj karijeri, treća nokautom. Srpski mediji hvale Ražnatovića, ističući da je potencijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovo je Ražnatoviću bila prva borba u glavnom gradu Srbije, pa mu je time ova pobjeda i draža. Srpski tabloid Kurir prilično euforično piše o ovom događaju.

Video trenutka kad je mladi Veljko Ražnatović tehničkim nokautom pobijedio Mrvelja možete pogledati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Veljko Hrvata odvalio krošeom, pa pobjedu posvetio pokojnom ocu'

"Veljko Hrvata odvalio krošeom, pa pobjedu posvetio pokojnom ocu! Ražnatović patosirao Hrvata za 90 sekundi pred Cecom i sestrom Anastasijom. Eksplodirao je dinamit u šaki Veljka Ražnatovića! Paklena ljevica je načela, a razorna desnica patosirala Hrvata Mrvalja za sedmi trijumf u isto toliko mečeva mladog srpskog kruzeraša u profi boksu! Publika u dvorani 'Ranko Žeravica' na Veljkovom debiju u njegovom rodnom Beogradu ovacijama ga je ispratila u svlačionicu. U ring je izašao uz pjesmu Dogodine u Prizrenu koju izvodi Beogradski sindikat", stoji u pisanju Kurira koji navodi i što je mladi srpski boksač kazao u trenutku kad je sudac odbrojavao našem Petru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tetovaža Gavrila Principa

"Ovo je za tatu - uzviknuo je Veljko dok je sudija još odbrojavao nokautiranom Hrvatu koji je ležao u ringu", stoji u tekstu.

A za mene? - kroz smijeh je upitala Ceca, a Veljko joj je na to odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I za tebe, volim te!".

Informer, pak, javlja kako je Veljko Ražnatović uspavao Hrvata za minutu i pol, a piše i o pjesmi s kojom je ušao u ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, mladi Veljko Ražnatović na svojoj desnoj ruci, točnije na desnoj nadlaktici, ima veliku tetovažu Gavrila Principa, atentatora na Franju Ferdinanda i pripadnika tadašnje jugoslavenske organizacije Mlade Bosne.

Uz spomenutu tetovažu, iznad nje ukomponirano ima i nešto poput grba srpske doborvoljačke garde, tigra. Uz spomenuto, prema ringu zna hodati, barem je znao, uz taktove "Marš na Drinu", pod kojom su pripadnici zloglasne postrojbe ubijali i radili zločine po Vukovaru i ostalim gradovima i mjestima na području Hrvatske, kao i Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dušan Džakić o namještenim mečevima Veljka Ražnatovića

Zanimljivo, ali jedan od najpopularnijih srpskih boraca Dušan Džakić još je prije govorio o tome kako su mečevi Veljka Ražnatovića mlađeg namješteni. To možete vidjeti u videu dolje, sam video nosi potpis Dušan Džakić o namještenim mečevima Veljka Ražnatovića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima boksača i MMA boraca, kick boraca, te grupacije koje sam naveo, uđu, namjeste meč, njemu neće nitko da aplaudira. On diže ruku, on je pobijedio, a sretan je samo kad stavi tu sliku na Instagramu. On neće biti sretan. Ja krvarima za svaku svoju borbu", kazao je Dušan Džakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo