VEŽITE SE, POLIJEĆEMO

SPEKTAKULARNO: Na internetu je osvanula kompilacija nokauta koja će vas oduševiti

Na internetu je osvanula kompilacija najboljih nokauta u ožujku ove godine.

Nevjerojatno koliko su se borilački sportovi popularizirali u proteklih desetak godina. U Hrvatskoj veliki broj klinaca i tinejdžera trenira neke od borilačkih sportova, posebno boks i MMA, a popularni su i kickbox i Muay Thai. Naravno, treniraju se i ostali borilački sportovi.

NOĆ KAD SU PRIMALI STRAŠNE UDARCE: Bila je to beskompromisna tučnjava dva najopasnija UFC udarača

Naravno, to ponajviše možemo zahvaliti legendarnom Mirku Filipoviću koji je svojim uspjesima popularizirao borilačke sportove, posebno slobodnu borbu u “Lijepoj našoj”.

Ima i u starijoj populaciji onih koji se rekreativno bave borilačkim sportovima. Naravno, nije to slučaj samo u Hrvatskoj, već i u ostatku Europe i svijeta.

Danas su klincima idoli Conor McGregor, Stipe Miočić, Junior dos Santos, Mirko Filipović, Anthony Joshua, Vasilij Lomačenko i drugi.

Stoga, svako malo na internetu netko izbaci kompilaciju najboljih nokauta. Naravno, po vlastitom izboru.

Tako je osvanula nova kompilacija najboljih nokauta u slobodnoj borbi i boksu, ovog puta za mjesec ožujak koji je iza nas.

U njemu možemo vidjeti kako je Alistair Overeem pobijedio Marka Hunta, na koji način je Elkins nokautirao Bektića, kao i ostale sjajne poteze borilačkih majstora. Kompilacija je u trajanju od nešto više od deset minuta.

Stoga, udobno se smjestite i uživajte.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr