SMATRA SE NAJBOLJIM BOKSAČEM U UFC-U MEĐU TEŠKAŠIMA IKAD: / Demolirao je velikane ovog sporta i ispisao - povijest

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ovako to radi veliki Junior Dos Santos

25.6.2019.
15:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Na službenom You Tube kanalu elitne organizacije slobodne borbe UFC-a pojavio se video pet najboljih nokauta u UFC karijeri jedne od najvećih zvijezda ovog sporta Juniora Dos Santosa.

Razlog tomu je njegova spektakularna borba nadolazećeg vikenda protiv Francisa Predatora Ngannoua u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu, u glavnoj borbi večeri na priredbi pod nazivom UFC on ESPN u Target Centeru, domu NBA momčadi Minnesota Timberwolwes, u čijem je dresu prošlu sezonu završio Dario Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

, Image: 318172195, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Image

Mar 9, 2019; Wichita, KS, USA; Junior Dos Santos (blue gloves) and Derrick Lewis (red gloves) during UFC Fight Night at InTrust Arena., Image: 418528187, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Image
AMERIKANCI ODUŠEVLJENI SURINAMCEM KOJI JE PRODRMAO UFC: /

Brutalno nokautirao protivnika i ušao u povijest

Image
AMERIKANCI ODUŠEVLJENI SURINAMCEM KOJI JE PRODRMAO UFC: /

Brutalno nokautirao protivnika i ušao u povijest

Smatra se najboljim boksačem kojeg je UFC-ova teška divizija ikad imala

Ovaj brazilski MMA velikan, koji je u svom vlasništvu imao i teškaški UFC pojas i koji se smatra najboljim boksačem kojeg je UFC-ova teška divizija ikad imala, tijekom svoje karijere imao je fantastične nokaute koji dočaravaju njegovu uistinu iznimnu borilačku veličinu. Inače, Brazilac je 15 od svojih 21 pobjede u profesionalnoj karijeri ostvario upravo nokautom, najatrakitivnijim načinom za fanove slobodne borbe, a u karijeri je ostvario pobjede protiv bivših prvaka Fabrícija Werduma, Franka Mira, Caina Velasqueza, Shanea Carwina i Stipe Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Deset nokauta u UFC-u

Deset je puta u UFC-u nokautirao svoje suparnike, a promocija je odabrala pet po njima najboljih i stavila ih u kompilaciju koja ostavlja bez daha...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamte ga ugledna imena

Znači, na petom mjestu našla se situacija u kojoj je Dos Santos u ožujku ove godine protiv opasnog Amerikanca Derricka Lewisa došao do slavlja.

Na broju 4. našao se nokaut nad još jednom legendom ovog sporta Fabricijom Werdumom u Juniorovoj prvoj UFC borbi u kojoj je demostrirao svoj aperkat i svijetu dočarao što može, zatim slijedi munjeviti kroše kojim je završen Gilbert Yvel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na broju tri je sjajni kružni udarac nogom kojim je u nesvijest poslan Mark Hunt, Novozelanđanin koji je poznat kao borac s čeličnom bradom.

Prvo mjesto je neupitno, udarac kojim je Junior 2011. godine završio bivšeg teškaškog prvaka, Meksikanca koji je pojas branio dva puta Caina Velasqueza, i to za pojas prvaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, udobno se smjestite i uživajte. Ovako to radi veliki Junior Dos Santos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike