UPROPAŠTENA VELIKA PRILIKA / Bio mu je to meč karijere. Slavni hrvatski boksač odradio fantastičnu borbu, ali je na kraju doživio težak poraz

Image
Foto: Screenshot

Sepu je to bila 12. borba u karijeri i ovo mu je bio prvi poraz

1.4.2022.
23:03
Screenshot
VOYO logo

Poznati hrvatski boksač Hrvoje Sep (36) u petak je boksao protiv Latvijca Ričardsa Bolotniksa i to na Matchroomovoj priredbi u Barceloni, ali nažalost doživio je bolan poraz.

Sepu je to bila 12. borba u karijeri i ovo mu je bio prvi poraz, no može se ponositi time što nije nokautiran niti je borba završila prekidom. Sep je izgubio na bodove od 26. poluteškaša svijeta i pružio je zaista fantastičan i atraktivan meč gledateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba je bila dogovorena na osam rundi i od samog početka bila je veoma otvorena i aktivna. Latvijace je na kraju taktički bolje odradio meč, dobro je uzvraćao kontrama i u prve četiri runde bio je nešto konkretniji i uspio je pogoditi Sepa nekoliko puta, ali ga nije uzdrmao. Kasnije je boksao nešto defenzivnije i udarao kontre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suci nisu imali previše dilema i bodovali su svi u korist Latvijca (78-75, 78-75, 77-75) . Naš je borac dugo čekao na ovako veliku priliku jer Latvijac je zaista visoka klasa boksača pa je baš šteta što priliku nije iskoristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo