EPSKI POVRATAK / Slavni borac tri puta suparnika slao na pod, ali onda se dogodilo nešto spektakularno; Ostao je ležati u krvi; 'O moj Bože'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Badr Hari teško poražen na Glory 78 priredbi

5.9.2021.
1:05
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Glory 78 priredba donijela je u subotu navečer u  Rotterdamu fantastičan kickboxing program koji je završio na nevjerojatan način, velikom i iznenađujućom pobjedom Arkadiusza Wrzoseka nad slavnim Marokancem Badrom Harijem.

Badr Hari dominirao rundu i pol, tri puta slao na pod Wrzoseka

I to nakon što je Hari jednu i pol rundu apsolutno dominirao te tri puta poslao Poljaka na pod udarcima u tijelo. Samo pogledajte OVDJE udarac nogom u tijelo Badr Harija koji je poslao Wrzoseka na tlo a publiku dignuo na noge u 2. rundi prije nego što se dogodio obrat svih obrata, javlja MediaFrance24 kao i ostali strani mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKAV NOKAUT /

'Tenku' nije bilo spasa: Antonio Plazibat nokautirao Marokanca u drugoj rundi

Image
KAKAV NOKAUT /

'Tenku' nije bilo spasa: Antonio Plazibat nokautirao Marokanca u drugoj rundi

A onda je došao projektil lijevom nogom kad se nitko nije nadao da Wrzosek više išta može napraviti. Projektil koji je prizemljio Harija na način da se ovaj nije uspio ustati. Wrzosek se našao u teškoj situaciji, uz konopce ali onda je sijevnuo visoki lijevi high-kick koji je pogodio Marokanca i poslao ga na tlo. Srušio se Badr Hari kao pokošen...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glory organizacija oduševljena viđenim

"O moj Bože, o moj Bože", vrištao je američki komentator.

OVDJE pogledajte taj trenutak a OVDJE Badr Harija na tlu, kako se ne može ustati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glory organizacija putem svog službenog Twitter profila objavila je kako je ovo bio najveći povratak svih vremena a za napomenuti kako je Wrzosek nanio štetu Badr Hariju udarcem. Marokancu je na desnoj strani pukla glava, pa je ostao ležati u krvi. To možete i sami vidjeti u priloženom twittu.

Poznati borilački portal MMAFighting piše kako je Wrzosek kreirao jedan od najvećih povrataka u povijesti borilačkih sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MMAFighting: 'Šokantan high-kick'

"U glavnom događaju GLORY 78 u subotu u Rotterdamu u Nizozemskoj, legenda kickboxinga Badr Hari krstario je do dominantne pobjede nakon što je u prve dvije runde postigao tri nokdauna nad suparnikom. Još jedan u 2. rundi bi Hariju donio TKO -ovu pobjedu, ali umjesto toga Wrzosek je pogodio šokantan udarac lijevom nogom u glavu koji je Harija ostavio zamrznutog na tlu", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo