INSAJDERSKA INFORMACIJA / Sigurno niste znali da je takav. Trener koji je radio s Tysonom i Holyfieldom otkrio kakav je Hrgović zapravo boksač

Image

Hrgović će, ako svlada Zhanga, postati obavezni izazivač za naslov prvaka i ići će na pobjednika iz meča Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue

19.8.2022.
17:58
VOYO logo

Bivši trener Mikea Tysona i Evandera Holyfielda, a danas trener našeg najboljeg boksačkog teškaša Filipa Hrgovića, Ronnie Shields, otkrio je kakav je Hrvat zapravo boksač.

Uoči najvećeg, "title eliminator" meča u Hrgovićevoj karijeri, onog protiv Zhanga Zhileija, koji je na rasporedu ove subote u Saudijskoj Arabiji, Shields je opisao kako Hrgović boksa i je li s njime zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od svih boksača koje sam trenirao, Filip je jedan od najboljih. Stvarno je dobar, zna se kretati po ringu te usvaja ono što mu pokažeš. Zna što mora napraviti, ima sve karakteristike vrhunskog borca", izjavio je Shielda uoči meča.

Hrgović će u ovaj meč ući sa 110.2 kilograma, a Kinez ima čak 125.7 kilograma. Njih su dvojica već trebala boksati u svibnju ove godine, ali je meč odgođen zbog smrti Hrgovićeva oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

U životnoj formi je

"Iza njega je težak period, morao se naviknuti na činjenicu da njegova oca više nema. To ga je puno toga naučilo. Jasno, bilo je jako bolno jer su bili bliski. Otac je uz njega, želio je da Filip postane prvak svijeta u teškoj kategoriji. Filip si je postavio taj cilj. Ne čini to samo radi sebe, već i radi obitelji. Spreman je, vjerujemo da je u najboljoj formi u životu. Pripreme su bile duge. Naučio je puno stvari zbog kojih je uvjeren da će sutra pobijediti", rekao je Shields.

Hrgović će, ako svlada Zhanga, postati obavezni izazivač za naslov prvaka i ići će na pobjednika iz meča Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue, koji je na rasporedu iste večer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filip je sposoban pobijediti svakoga tko stane pred njega. Kontinuirano je pokazivao da je kvalitetan borac. Nije važno s kim će se boriti, uvjeren sam da će Filip imati priliku za koju se priprema cijeli život, a to je da postane prvak svijeta u teškoj kategoriji. Glavni događaj bit će sjajna borba. Pitanje je tko će biti pobjednik, ali svakako će biti sjajan šou", pojasnio je Shields.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo