POTPUNO NEOČEKIVAN PROTIVNIK / Senzacija kakvu dosad nismo vidjeli. Najbolji hrvatski MMA borac, Roberto Soldić, sprema spektakularan meč?

Image
Foto: Soldić Instagram

Zanimljiva se objava mogla pronaći na Instagramu UFD-a, Soldićeve dvorane u kojoj se priprema za borbe

4.2.2022.
16:24
Soldić Instagram
VOYO logo

Najbolji hrvatski MMA borac i dvostruki prvak poljskog KSW-a, Roberto Soldić, trenutno je jedan od najtraženijih i najatraktivnijih MMA boraca izvan UFC-a. Nedavno je naš borac osvojio pojas srednje kategorije i postao je vlasnik dvaju pojaseva, a priznao je i kako je nekoliko puta odbijao ponude UFC-a.

Razlog odbijanja UFC-a, pretpostavljamo, isključivo je financijske prirode jer Soldić je već odavno na razini MMA boraca koji se natječu pri UFC-u. E sada, zanimljiva se objava mogla pronaći na Instagramu UFD-a, Soldićeve dvorane u kojoj se priprema za borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u UFD-u bi rado vidjeli Soldića u ringu s popularnim YouTuberom i amaterskim boksačem, Jakeom Paulom. Na UFD-ovu Instagramu objavljena je slika UFC-ovih boraca koji su se okušali u boksu i koji su vrlo loše prošli, a Soldić za razliku od njih ima 4-0 u boksu i smatraju očito u UFD-u da bi Soldić mogao biti dobar protivnik Jakeu Paulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MMA borci loši su u boksu. Osim Roberta Soldića. Idemo, Jake Paul, nemoj sad bježati", stoji u objavi UFD Gyma na Instagramu.

Jake Paul, koji se proslavio objavama na YouTubeu, nedavno se počeo baviti boksom i vrlo mu dobro ide jer je uspio svladati Tyronea Woodleyja bivšu zvijezdu i prvaka pri UFC-u te Bena Askrena, također ex-UFC borca. Ono što Soldić sigurno može izvući iz meča s Paulom jest golem novac, pa valjda je onda to i cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo