ŠTO SE ZAPRAVO DOGODILO CONORU / Šef UFC-a otkrio zašto je McGregoru onako ružno puknula noga: 'On pati od kronične bolesti'

Image
Foto: Profimedia

McGregoru je u prvoj rundi puknula noga nakon što je krivo stao i morao je predati meč

20.7.2021.
19:00
Profimedia
VOYO logo

Irski MMA borac i nekadašnji prvak u dvije kategorije UFC-a, Conor McGregor, izgubio je prije više od deset dana drugu borbu zaredom od Dustina Poiriera i to na vrlo ružan način.

McGregoru je u prvoj rundi puknula noga nakon što je krivo stao i morao je predati meč. Irac je odmah nakon meča rekao kako je ušao u meč s ozljedom, ali to je Atletska komisija Nevade opovrgnula, no šef UFC-a, Dana White, tvrdi da je Conor uistinu bio ozlijeđen i da pati od kronične bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Teška ozljeda i bolest

"Već jako dugo ima problema s gležnjem. Znam da je tražio dozvolu od komisije da umota gležnjeve u bandaže. Znam da mu je komisija i odobrila zahtjev, ali on to na kraju nije napravio. Nemam pojma zašto. Istina je da pati od kroničnog artritisa u gležnjevima", rekao je u razgovoru za Fox News.

McGregoru će trebati jako dugo da se vrati, a to je potvrdio i White. "Vjerojatno će mu trebati oko godine dana da se oporavi. Ne znam što će biti s njim i kad ćemo ga gledati. Puno toga je postigao i zaradio mnogo novca, priča s njim se može svakako rasplesti", zaključio je šef UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo