SCENA ZA PAMĆENJE, BORBA ZA NAKLON: / Žestoko se potukli, a onda napravili potez koji sportu daje nadu

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Završetak borbe na UFC-ovom prošlonedjeljnom eventu u Stockholmu između Omarija Akhmedova i Abdala Razaka Alhassana oduševila je borilački svijet.

31.5.2017.
8:36
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Bila je to sjajna borba s još boljim završetkom. Borba, rekli bi smo, za respect. Akhmedov je Alhassanu nanio prvi poraz u karijeri i Rus je za vrijeme čitave borbe primio čitav niz udaraca, a sve s ciljem ne bi li ga uspio srušiti na tlo, što mu je u na kraju donijelo i pobjedu.

FANTASTIČNA BORBA: Sjajni opaki Šveđanin uništio hrabrog Brazilca nokautom u petoj rundi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, najdriljivija scena ove borbe dogodila se po njenom završetku kada se Akhmedov spustio i sjeo uz rub kaveza te krvav zagrlio vidno izmorenog Alhassana. Njih dvojicu su si u razgovoru najvjerojatnije izrazili međusobno poštovanje i tako razgovoru ostali sve dok Joe Martinez nije došao s odlukom sudaca koju je trebao pročitati.

Zajedno su ova dva ratnika čekali sudačku odluku. Scena za naklon, za pamćenje. U današnjem sportu glad za pobjedom, uspijehom, često zna ubiti ono istinsko poštovanje prema protivniku. Stoga, ovako nešto sportu daje nadu u onu dobru, staru romantiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Videi i fotografije ove situacije obišli su svijet i postali hit na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike