ZINULA KAD JE VIDJELA SLAVNOG BORCA / Mlada ring djevojka postala viralni hit zbog reakcije, ovo je plakanje

Image
Foto: Screenshot

Jedna je mlada ring djevojka u potpunosti pala pod dojam slavnog Petera Aertsa

14.9.2023.
8:57
Screenshot
VOYO logo

Jedna je mlada Japanka, ring - djevojka, postala viralni hit zbog svoje reakcije u trenutku kad je ugledala legendarnog borca Petera Aertsa. Slavni Nizozemac koji je sad u mirovini (ima 52 godine) bio je gost na borilačkoj večeri u Japanu, a ono što se dogodilo u ringu privuklo je veliku pažnju. Ring djevojka očigledno ga je prepoznala i njen izraz lica je osvojio svijet. Snimka kako je zinula kad je ugledala Aertsa upravo kruži društvenim mrežama. Ali, idemo redom...

Image
EKSKLUZIVNO /

'Ne obazirem se što zli jezici komentiraju o nama, a sestra i ja znamo ishendlati uletavanja boraca'

Image
EKSKLUZIVNO /

'Ne obazirem se što zli jezici komentiraju o nama, a sestra i ja znamo ishendlati uletavanja boraca'

Video kruži društvenim mrežama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peter Aerts jedan od najvećih kickboksača ikad. U prošlosti je važio za ozbiljnu 'facu' u ringu i stekao je veliku slavu širom svijeta, posebno u Japanu. Da 52-godišnju legendu u Japanu i dalje prepoznaju i stari i mladi dokazano je prethodnog vikenda na eventu gdje je Aerts pozvan da uruči nagrade pobjednicima.

Dok je to Aerts činio u centar pažnje je došla mlada ring djevojka. O njenom izrazu lica kada je vidjela legendu suvišno je išta govoriti i očigledno je da nije mogla vjerovati da je slavni borac ispred nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scena oduševila mnoge

Ova scena oduševila je mnoge. Japanka je postala viralna i definitivno je ovo dokaz da je ova legenda još uvijek velika zvijezda u Japanu. U K1 je debitirao 1993., a nakon toga ispisapo povijest.

"Nizozemski drvosječa", što je nadimak kojeg je nosio, trostruki je prvak čuvenog K-1 turnira Grand Prix. Naslove je osvojio 1994., 1995. i 1998. godine i zbog toga je dobio i nadimak Gospodin K-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je četiri puta poražen u finalnom duelu, ali će ostati upamćen kao jedan od najvećih šampiona svih vremena. Aerts je u karijeri ostvario 108 pobjeda od čega ih je 81 uzeo nokauto, a ima 35 poraza i dva neriješena meča.

Specijalist i za Muay Thai

Tokom karijere okušao se i u MMA. Odradio je tri meča i dva je izgubio, no nikada mu ovaj sport nije bio u prvom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođen u Eindhovenu, Aerts je počeo prvo trenirati taekwondo u dobi od četrnaest godina. Svoj prvi naslov svjetskog prvaka osvojio je kada je imao devetnaest godina 1990. godine, osvojivši titulu prvaka u teškoj kategoriji Međunarodne kickboxing federacije. Također, u svojim vitrinama ima i nizozemski naslov u teškoj kategoriji i Svjetski Muay Thai pojas u teškoj kategoriji. Nakon tih naslova, otisnuo se prema Japanu i osvojio japanske ljubitelje borilačkog sporta.

Natjecao se na svim K-1 World Grand Prix turnirima osim na jednom, 2009. godine. Trostruki prvak K-1 Svjetskog Grand Prixa, debitirao je na inauguralnoj K-1 Svjetskoj VN 1993. gdje ga je eliminirao kolega K-1, također legenda Ernesto Hoost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Image
Foto: RTL
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo