DRUŠTVENE MREŽE GORE: / Reakcije obožavatelja Cro Copa na suspenziju

Image

Doping suspenzija Mirka Filipovića poput 'bombe' je odjeknula Hrvatskom.

12.11.2015.
13:19
VOYO logo

Tim je činom zauvijek bačena mrlja na karijeru ovog velikog sportaša koji je idol mnogim mladima u Hrvatskoj. Filipović se oglasio preko svog Facebook profila priznavši da je uzimao hormon rasta, no dodao je da je UFC za to znao i da je vježbanje strogoće na čovjeku koji se već umirovio više nego smiješno.

"Ovo prozivanje i suspenzije stvarno nemaju smisla. Iako moram reći da razumijem UFC i da se žele ograditi. Sad će ispasti da sam uzimao nedozvoljena sredstva tj.doping a to veze sa vezom nema. Al šta je tu je, ned'o bog većeg zla”, poručio je Cro Cop putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi uz Mirka

Američka andidopinška agencija obavijestila je Mirka Filipovića i UFC da je privremeno suspendiran zbog mogućeg kršenja antidopinških propisa. UFC je povodom toga izdao priopćenje. “UFC obavještava da je meč između Mirka Filipovića i Anthonyja Hamiltona u Seulu otkazan.

"Američka antidopinška agencija (USADA) obavijestila je Mirka Cro Copa Filipovića i UFC da je privremeno suspendiran zbog moguće kršenja pravila antidopinške agencije. USADA, neovisno tijelo koje provodi antidopinšku politiku, pobrinut će se oko rezultata i donijeti odluku u ovom slučaju. Dodatne informacije bit će pravovremeno objavljene”, stoji u priopćenju. Također, navode i da će Hamiltonu uskoro zakazati novi meč".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova doping suspenzija posebno je šokirala Mirkove obožavatelje u Hrvatskoj i šire. Mnoštvo poruka zahvale za sve što je učinio u MMA i za hrvatski sport općenito, stiglo je na njegov Facebook profil i usmenim putem, a nakon ovog crnog raspleza i suspenzije obožavatelji su ponovno stali uz svog idola. Nastupili su šok i nevjerica, a Facebook, Twitter i ostale društvene mreže zasuti su porukama šokiranih obožavatelja.

Mi vam donosimo neke od reakcija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mirko je kralj, bez obzira na sve. No, možda je doznao rezultat pa je preduhitrio nalaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lajbeki. Frajer je sportaš i to vrhunski i sad kad im je bacio srednjaka, hoće mu bacit ljagu na karijeru. Sramota

Gdje je velika lova teške su optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boli ga mauna da nije njega nebi ni bilo UFC-a. Lik je velikan za njih, se*u sad kad odlazi, a bitno da su mu se ulizivali u š*pak kad se borio.

Vidi sada odjednom sumnje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa ako Mirko izlazi iz organizacije, izlazi. Nije do sada bilo problema, a pošto je tako odlučio-udri po njemu.

Podrška Mirko!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američka posla! Čim oni prvi daju rezultate, sve je pod upitnikom!

Bio je vrhunski, voljela sam gledati njegove borbe, a sada kada odlazi srcu mi je teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pusti selo neka priča."

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike